Radi godinama u Londonu

Tko je Zagrepčanka kod koje princ Harry ide na psihoterapije i koja se pojavljuje u njegovoj emisiji

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Promo
Foto: Screenshot/CBS News
Foto: Promo
Foto: youtube
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: REUTERS
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Reuters/Pixsell
28.05.2021.
u 09:33
Sanja Oakley Zagreb je napustila 80-ih godina i već godinama radi u Londonu i ima 20-godišnje iskustvo u privatnoj praksi i javnom sektoru.
Pogledaj originalni članak

Zajedno s Oprah Winfrey britanski princ Harry pokrenuo je televizijsku emisiju u kojoj razgovorom o mentalnim problemima i to kroz vlastiti primjer pokušava ukazati koliko je važno pričati i podizati svijest o mentalnom zdravlju. U emisijama koje se prikazuju na Apple TV-u Harry je dosad pričao o tome kako je bilo odrastati u kraljevskoj obitelji i kakvu je traumu doživio nakon što mu je majka, princeza Diana poginula u prometnoj nesreći.

U ovim emisijama imali smo priliku upoznati i njegovu psihoterapeutkinju Sanju Oakley koja je rodom iz Hrvatske i koja već godinama pomaže Harryju. Britanski mediji otkrili su kako je 56-godišnja Sanja iz Zagreba i svoj rodni grad napustila je još 80-ih godina. Djevojačko prezime joj je Šrekais i kao 20-godišnjakinja u Westminsteru je sklopila svoj prvi brak s Britancem Johnom Ridgwayjem. Drugi put se udala 1999. godine u Islingtonu za Adama Oakleyja.

Na Sanjinoj službenoj stranici piše kako je registrirani psihoterapeut s 20-godišnjim iskustvom u privatnoj praksi i javnom sektoru u Velikoj Britaniji, Europi i SAD-u. Piše kako je prije ovog posla imala uspješnu karijeru u prodaji i marketingu u izdavaštvu i medijima. Sanja Oakley je specijalizirana za EMDR metodu - tehniku za liječenje prethodnih trauma i tu metodu koristi i princ Harry.

VIDEO Albina Grčić vratila se s natjecanja za pjesmu Eurovizije u Rotterdamu
 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.