ZLOČESTI GLAZBENIK

Policija izdala nalog za uhićenje kontroverznog rockera, optužen za teški napad na koncertu

Marilyn Manson
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
28.05.2021.
u 07:00

Manson, čije je pravo ime Brian Warner, tek treba komentirati tvrdnje. Optužba predviđa moguću novčanu kaznu do 2.000 američkih dolara i manje od godinu dana zatvora.

Glazbenik Marilyn Manson traži se zbog optužbi za napad na koncertu iz 2019. godine, priopćila je policija.

Policijska uprava Gilford u New Hampshireu kaže da su Manson i njegovi predstavnici svjesni naloga "već neko vrijeme", ali da "on nije uložio napor da se vrati u državu" kako bi odgovorio na optužbe, piše sky.

U objavi na Facebooku, policija je rekla da je Manson nastupao u Bank Of NH Pavilionu 18. kolovoza 2019. kada se dogodio navodni napad.

Dodaje da je navodna žrtva bila u području scenske jame tijekom snimanja emisije kada ju je Manson napao.

Manson, čije je pravo ime Brian Warner, tek treba komentirati tvrdnje. Optužba predviđa moguću novčanu kaznu do 2.000 američkih dolara i manje od godinu dana zatvora.

Inače, glazbenika je bivša pomoćnica tužila zbog optužbi za seksualni napad i uznemiravanje, a bivša zvijezda "Igre prijestolja" Esme Bianco optužila ga je za seksualno, fizičko i emocionalno zlostavljanje.

Bianco je bila među nekoliko žena koje su se oglasile u veljači nakon što je druga glumica, Evan Rachel Wood, optužila Mansona za seksualno, fizičko i emocionalno zlostavljanje tijekom njihove veze. Tada su ga napustili njegova izdavačka kuća i agenti.

Kao odgovor na te navode, Manson je rekao da su to "užasna iskrivljenja stvarnosti" i da su njegovi "intimni odnosi uvijek bili u potpunosti sporazumni s partnerima".

VIDEO: Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Eurroviziji? 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
Zvonimir0987
08:44 28.05.2021.

Michael Jackson ali na drugoj vrsti glazbe, dakle kreten, narkoman, silovatelj itd itd itd, ali ameri vole što bolesnije i luđe to je njima draže, daj pogle, seljačina pjeva sa boxerom npr....takvih je pun Jankomir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije