KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE

Tko su članovi obitelji Mire Bulja? Sin ga je šišao za osvetu, sa suprugom obrađuje zemlju, a imaju i kokoši

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
09.10.2024.
u 19:30
Kandidata za predsjednika Republike Hrvatske je i političar Miro Bulj, inače gradonačelnik Sinja, a tko su njegovi članovi obitelji, donosimo koliko je s njima povezan te kako izgleda njihovo zanimljivo i veselo domaćinstvo
Pogledaj originalni članak

Miro Bulj kandidat je Mosta za predsjednika Republike Hrvatske. I sam Bulj jučer je u Hrvatskom Saboru najavio kandidaturu, ali i pet referenduma koje kani provesti. - S ponosom najavljujemo da će naš Miro Bulj, gradonačelnik Sinja, biti kandidat za predsjednika Republike Hrvatske kao narodni kandidat. Miro ne želi ušminkane kampanje i naučene fraze koje ne predstavljaju stvarnost. Izlazi pred vas kao čovjek iz naroda, koji je uvijek bio uz Hrvatsku, i koji ne obećava riječi, već djela kojim se potvrdio u Sinju! - objavio je Most. 

- Na današnji dan Hrvatskog Sabora, kao zastupnik biran od vas u četiri mandata, objavljujem da ću se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske, kao narodni kandidat - poručio je Bulj te dodao: - Nitko mi u politici nije poklonio ništa, za sve sam se izborio sam, zajedno s vama. Bio sam uz Hrvatsku kad je trebalo biti, u vrijeme Domovinskog rata kad sam imao 19 godina. Nisam bio ni na Zrinjevcu, ni u Bruxellesu neću biti poslušnik Bruxellesa, niti sam igrač ruski niti američki. Ja sam, narode, samo vaš - istaknuo je. 
- Ako vas budu pitali jesam li najidealniji kandidat, naravno da nisam, ali nisam ni loš premijer, ni loš ministar Ive Sanadera. Ja sam obični čovjek iz naroda kojem ste davali bezbroj puta povjerenje. Ako vas budu pitali za djela, dođite u Sinj, gdje s ponosom mogu reći da grad Sinj ima besplatan vrtić i s ponosom mogu reći da imamo nakon dugo vremena, više rođenih nego umrlih, gdje imamo više od prosjeka RH zaposlenih u posljednjih godinu dana - kazao je Bulj medijima.

Inače, Miro Bulj je saborski zastupnik Mosta, koji dolazi iz mjesta Suhač pokraj Sinja. Rođen je 1972. godine, ima dvije sestre koje obje rade u prosvjeti. Dolazi iz radničke obitelji. Njegov otac bio je radnik Dalmatinke, a majka mu je skrbila o obitelji te se brinula o obiteljskom gospodarstvu. Obitelj je imala nekoliko krava pa je Miro kao dječak raznosio mlijeko po Sinju. - Prije škole bih odnio mliko, a nakon škole bih pokupio te bocune i odnio ih kući - kazao je za Dnevno.hr, prenosi službena stranica Mosta. Privređivanje na obiteljskom gospodarstvu ostalo je ukorijenjeno u obitelj, pa se njegova obitelj rado bavi poljoprivredom. Imaju vrt, voćnjak  i ponešto ljekovitog bilja.

FOTO Pogledajte kako izgleda vrt Mire Bulja!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

VEZANI ČLANCI:

Prije puno godina krenuo je i s aktivizmom, i to u vrijeme kada je bio djelatnik vojni časnik, što je tada, priznao je, bilo možda i riskantno. Zbog previše poslovnih obaveza, Miro ističe kako vremena za sebe i najmilije zapravo ima najmanje. Miro Bulj inače je otac trojice sinova. - Imam tri sina i prekrasnu suprugu Jelenu koja vodi brigu o svemu - istaknuo je svojedobno. Na društvenoj mreži Instagram je u travnju 2020. godine objavio zanimljivu sliku sa sinom Nenom, i tako svojim obožavateljima i pratiteljima pokazao koliko je doista povezan s obitelji.

- Kaže mi sin Neno da će mi šišanje naplatiti po kvadratu. Jučer sam ja sinove ošišao. Ajme, slijedi osveta - napisao je simpatično uz fotografiju kako ga sin šiša u dvorištu kuće. "Ako je po kvadratu, nadrapao si", "Preživjet će glava, jaka je", "Hoće reći da imaš kockastu glavu?", "Dobro će mali zaraditi po kvadratu, ima tu kvadrature", samo su neki od šaljivih komentara ispod spomenute objave. 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Facebook
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sa samozatajnom suprugom Jelenom, a o kojoj u medijima i nema previše podataka, Miro često obrađuje zemlju i brinu o vrtu. Osim toga, gradonačelnik Sinja ima i kokoši te jaja, jabuke, šipak, bave se uzgojem i kupusa te kapulice... - Moj vrt, moj mir - napisao je na Facebooku. Pohvalio se i kako šeće psa te okopava vrt pun crvenih i velikih rajčica. - Evo dok kupim jaja iz gnijezda u mom kokošinjcu, spontano sam zapjevao štoriju o Nadalini od naših legendi Olivera i Borisa - napisao je tada.

VIDEO Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

SL
Slinišapajdašlončić
19:42 09.10.2024.

Ozdravio od PTSP-a kao Fred Matić.U vojnoj mirovini na osnovu psihičkih tegoba a gradonačelnik.Prima vojnu mirovinu,invalidninu i gradonačelničku plaću od 5000 eura.Okolo nosi crvenu beretku elitne 4 .Brigade a iz domobrana prešao u 4.pri kraju rata.Čovjek iz naroda nema što .Jadna nam majka

FB
FB
19:49 09.10.2024.

Reći ću na kraju tko su takvi tipovi - dobio stan (ne budimo djeca, zna se kako), potom ga skupo prodao. To su ratni profiteri.

KR
krlokova
21:15 09.10.2024.

Gospodine Bulj, molim Vas, držite se Sinja i okoline iako osobno mislim da je i akvarij crvenih ribica za Vas nepremostiva prepreka. Dragovoljac Domovinskog rata. Časnik Hrvatske vojske u mirovini,, bez stana (ne treba mi), bez lažnoga invaliditeta, bez ikakvih izvanzakonskih privilegija (odnosno nemam ih) s imenom i prezimenom.