nije joj bilo svejedno

Tomislav oči u oči s Marinom nakon svađe: 'Ne želim s tobom imati apsolutno ništa!'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
01.06.2022.
u 10:53
''Ta njegova isprika nije bila iskrena, to je napravio samo zbog Stele jer mu je ona rekla da se ne može tako ponašati prema meni'', komentirala je Marina nakon što joj je Tomislav ispričao.
Pogledaj originalni članak

Tomislav, Stela, Marina i Samanta prošetali su plažom, a mladi se farmer nije odvajao od svoje djevojke. 

''Mislim da je on bolesno zaljubljen u tu Stelu'', Samanta je komentirala.

''Ona je njemu poklonila puno pažnje i on sad leti za njom, ali ne možeš se zaljubiti u tri dana'', Marina i dalje nije odustajala, a kasnije je Tomislav poželio nasamo porazgovarati s Marinom kako bi pokušali riješiti sve nesuglasice.

''Nije mi bilo svejedno'', priznala je Marina.

''Želim ti se ispričati, nisam bio baš ljubazan, pogodila si me u najgoru točku. Nisam trebao tako reagirati, ali nisam se mogao suzdržati'', poručio joj je.

''Ta njegova isprika nije bila iskrena, to je napravio samo zbog Stele jer mu je ona rekla da se ne može tako ponašati prema meni'', komentirala je Marina.

''Ne želim s tobom imati apsolutno ništa. Našao sam svoju srodnu dušu koju sam dugo tražio. Molio bih te da to prihvatiš'', nastavio je Tomislav.

''Ja sam to prihvatila kad sam došla ovdje. Ja nisam ni ljutita, ni ljubomorna, samo sam razočarana u tvoje prazne riječi i priče. Sretna sam što si nekoga našao. Kako znaš da će ona biti tvoja ljubav do kraja života nakon samo ovih nekoliko dana?'', kazala mu je Marina, a Tomislav joj je odgovorio da joj vjeruje, dok je Marina zaključila da nije iskren i ni sam ne zna što bi.

VIDEO>>Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.