Sjajan koncert

Tony Cetinski na Valentinovo dignuo na noge beogradsku Arenu

Foto: Zoran Ivanović
Tony Cetinski na Valentinovo dignuo na noge beogradsku Arenu
16.02.2012.
u 19:07
Puna Arena pjevala je s Tonyjem u glas "Ja sam zaljubljen" i "Kad žena zavoli". Pjesmom "Blago onom tko te ima" završen je dvosatni koncert, a publika je htjela još i ovacijama vratila Tonyja na bis.
Pogledaj originalni članak

Tony Cetinski održao je koncert "Otkrivanje strasti" za Valentinovo u punoj Areni Beograd.

Program koncerta, crossover trilogija "Otkrivanje strasti", već je imenom najavio glazbeno putovanje kroz tri glazbene strasti. Tony se pojavio na pozornici beogradske Arene praćen orkestrom Zagrebačke filharmonije, akademskog zbora "Krsmanac" i članovima svog pop-benda. 200 vrhunskih glazbenika na čelu s Tonyjem publika je pozdravila ovacijama.

Koncert je počeo instrumentalnom izvedbom teme iz filma "Godfather / Kum". Nakon toga se na pozornici pojavio Tony i za početak crossover dijela koncerta izveo "Carusa".

– Hvala što ste došli u ovako velikom broju – kazao je Tony i svima čestitao Dan zaljubljenih.

Nakon niza crossover kancona u kojima je Tony pokazao svu raskoš svog glasa i opravdao nadimak "hrvatskog Verdija" publika ga je nagradila gromoglasnim pljeskom.

Hitom Aerosmitha "I don't Wanna Miss a Thing" otvorio je drugi dio koncerta crossover trilogije, rock-dio. Na pozornici mu se pridružila i Zorica Kondža i zajedno su atmosferu u beogradskoj Areni doveli do usijanja izvođenjem hita "Here I go Again". Za sve zaljubljene Tony je uz gošću iz Beograda, Aleksandru Radović, izveo "Bed of Roses".

Duet Tonyja i beogradskog opernog pjevača Nikole Mijailovića, pop-evergrin "Ti si mi u krvi ", publika je nagradila ovacijama.

Treći dio crossover trilogije, dio koncerta u kojem je Tony izvodio svoje hitove, podigao je sve prisutne u Areni na noge. Puna beogradska Arena pjevala je s Tonyjem u glas "Ja sam zaljubljen" i "Kad žena zavoli". Pjesmom "Blago onom tko te ima" završen je dvosatni koncert, ali publika je htjela još i ovacijama vratila Tonyja na bis.

Vrhunac koncerta i najemotivniji dio priredio je Tony izvodeći bezvremenski hit  "23 prosinac".

– Hvala svima na prekrasnom koncertu i najljepšem daru za Valentinovo. Još uvijek sam pod dojmovima sinoćnje atmosfere i hvala na ljubavi koju ste mi darovali u prepunoj beogradskoj Areni. Na sinoćnjem koncertu otkrio sam svoje glazbene strasti i jednog novog sebe, na krilima podrške publike ulazim u studio i krećem sa snimanjem novog pop-albuma. Obećavam odlične pjesme – rekao je Tony.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JA
james49
19:27 16.02.2012.

U Bg svima ide super

TM
trade_mark
14:42 17.02.2012.

hoće li taj podbuhli, buljooki cetinski već jednom u ćuzu u kompletu sa svojom elitnom familijom?