'oživi me'

U humanitarne svrhe: Rozga konačno u slatkom izdanju

Foto: Facebook
jelena rozga
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
Jelena Rozga
Foto: Facebook
jelena rozga
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Jelena Rozga
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Jelena Rozga
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
Jelena Rozga
03.10.2014.
u 15:44
Popularna splitska pjevačica, Jelena Rozga na svojoj Facebook-stranici objavila je fotografiju na kojoj se nalazi u službenoj majici nacionalne javnozdravstvene kampanje "Oživi me"...
Pogledaj originalni članak

Popularna splitska pjevačica, Jelena Rozga na svojoj Facebook-stranici objavila je fotografiju na kojoj se nalazi u službenoj majici nacionalne javnozdravstvene kampanje "Oživi me".

Majicu je dizajnirala naša popularna dizajnerica Matija Vuica koja je i ambasadorica kampanje. Jelena Rozga na svojoj Facebook-stranici uputila je poziv svojim sugrađanima da dođu na splitski event ove subote na gradskoj rivi te je, između ostalog, i napisala: "Zajedničkim snagama spriječimo da u Hrvatskoj svakog sata umre jedna osoba od srčanog zastoja."

Majice se po cijeni od 70 kn mogu naručiti putem e-maila info@ozivi.me, kao i na prodajnim mjestima prilikom edukacija građana po gradovima u Hrvatskoj tijekom listopada. Na ovaj način svi građani mogu humanitarno sudjelovati u cijeloj kampanji i dati podršku ovom hvalevrijednom projektu. Kampanjom "Oživi me", čiji je nositelj Zaklada Hrvatska kuća srca, želi se podići razina svijesti građana te educirati javnost o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka oživljavanja osobe koja doživi srčani zastoj.

Kada je riječ o preživljavanju osoba koje su doživjele srčani zastoj izvan zdravstvene ustanove, za uspjeh je neophodna pravovremena i pravilna reakcija osobe koja je svjedočila tom događaju, pozvala hitnu medicinsku pomoć i bez odgađanja započela oživljavanje. Kampanja se odvija putem televizija, dnevnih novina, internetskih portala, socijalnih medija, web-stranice kampanje www.ozivi.me, posebno osmišljene mobilne aplikacije, putem "live skupova". Tijekom listopada u gradovima diljem Hrvatske građanima će se omogućiti praktično vježbanje postupaka oživljavanja na lutkama uz stručni nadzor. Osim u Splitu i Zadru, ovog vikenda educiranje će se obaviti u Rijeci 11. listopada 2014., Zagrebu 18. listopada 2014. i Osijeku 25.listopada 2014.

Foto: Facebook

>>Koga to Jelena Rozga opušteno čeka sama?

>>Jelena Rozga zavodi dok leži u bijeloj potkošulji

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:22 05.10.2014.

Toliko slatko kao da je nasal nekoga tko nece u njenom vrtu biti korov uz njeno hibiskusno velicanstvo.

M3
Miške 3
07:13 05.10.2014.

Kad ju vidim ovako nježnu, plavu i svugdje, molim se da ne dođe vijest da je zaražena HIVom. Pokupi se to .