Zorana Mićanović

U ožujku joj je bilo zabranjeno pjevati u Puli, a sada u ovom gradu nastupa na Uskrs

Foto: Instagram
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Vrnjačka Banja: 12. festival ''Vrnjačka muzička noć'
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Vrnjačka Banja: 12. festival ''Vrnjačka muzička noć'
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Vrnjačka Banja: 12. festival ''Vrnjačka muzička noć'
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Vrnjačka Banja: 12. festival ''Vrnjačka muzička noć'
Foto: Borislav Zdrinja/PIXSELL
U Banja Luci dodjeljen je Oskar Popularnosti
05.04.2023.
u 13:00
Koncert koji se trebao održati 10.ožujka na kojem je Kuliš trebao nastupiti s gostima, među kojima je bila i Zorana nije održan jer je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zatražio je da se koncert ne održi, a sada će Zorana nastupiti u jednom klubu u Puli
Pogledaj originalni članak

Zorana Mićanović trebala je biti gošća na koncertu Duška Kuliša 10. ožujka u Pulu u tamošnjem Domu Sportova Mate Parlov, ali taj koncert su zabranile gradske vlasti. Publika u Puli ipak će imati priliku uživati u hitovima ove pjevačice koja je popularnost stekla nakon sudjelovanja u glazbenom showu "Zvezde Granda". 

- Uskrsni zeko u suradnji s Cargo klubom ovog Uskrsa pripremio Vam je uskrsni koncert i premijerni nastup ZORANE MIĆANOVIĆ! Svojim glasom i stasom puni klubove diljem Balkana pa smo sigurni da ni ovog puta neće biti drugačije! Pridružite nam se uz najbolje hitove našeg dj-a jefixxa i akcijske cijene koje smo pripremili za Vas, kao i piće dobrodošlice i mnoga druga iznenađenja! Vidimo se - najavili su na svojim društvenim mrežama iz kluba Cargo u kojem će Zorana nastupiti u u nedjelju. Zorana je tek na početku svog glazbenog puta i njezine pjesme na YouTubeu imaju veliku gledanost.

- Moji vršnjaci su me stalno podcjenjivali i ismijavali, govorili da nikad neću uspjeti, da ću uvijek biti na nivou kafanske pjevačice. To me je jako pogađalo i kad dođem kući, isplačem se u svoja četiri zida, ali nastavim dalje. Rekla sam sebi “Zorana, ti ćeš uspjeti i pokazat ćeš svima da možeš”. Stvorio se u meni inat i sad ću svima pokazati tko sam i što mogu. Samo želim da pokažem da su pogriješili i da nisu bili ispravni prema meni - izjavila je ova 18-godišnja pjevačica i tako se osvrnula na brojne komentare o tome kako neće uspjeti. 

Koncert koji se trebao održati 10.ožujka na kojem je Kuliš trebao nastupiti s gostima, među kojima je bila i Zorana nije održan jer je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zatražio je da se koncert ne održi, jer nije zadovoljan ovakvom glazbom i ne želi takav koncert u svom gradu. Tvrtka Hiljadarka je bila organizator ovog koncerta i s Pula sportom su imali potpisan ugovor o najmu pulskog Doma sportova. 

- Iako je cijeli tim Hiljadarke bio jako entuzijastičan za ovaj koncert, nismo mogli promijeniti odluku gradonačelnika Pule, gospodina Filipa Zoričića, koji je odlučio da "u javnim prostorima neće biti turbo folk glazbe - izjavili su iz ove promocijske tvrtke i kao dokaz pokazali i SMS poruku gradonačelnika Pule. 

– Istina je da sam posve nedvosmisleno i jasno rekao da se u javnom prostoru grada Pule i u objektima kojima upravlja grad koncerti ovakve vrste neće održavati. Mislim da ovaj glazbeni izričaj ne pripada našem podneblju, duhu i mentalitetu grada. To je jedini i isključivi razlog zbog kojeg sam donio ovu odluku. Za ovaj događaj na vrijeme nismo znali ni resorna pročelnica za društvene djelatnosti i mlade ni ja, inače bih odluku donio ranije. Vijest je do mene došla u trenutku kada se u Istarskom narodnom kazalištu obilježava 75 godina KUD-a Lino Mariani i sjećanje na Nella Milottija, događaj koji je pokazao na koji način moramo čuvati građanski duh grada te europsku i mediteransku Pulu – rekao nam je Zoričić kada je javnost doznala za otkazivanje ovog koncerta.

VIDEO Bend iz Hrvatske zaglavio u Beogradu: Ako je itko u mogućnosti neka nam financijski pomogne

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

SB
sinisa.budimir.18
14:16 06.04.2023.

Ava Lukas u Areni ! E to će biti koncert !

Avatar Idler
Idler
15:36 05.04.2023.

Vuzemski turbo-folk koncert...pa još na 10. travnja 😂

DU
Deleted user
14:10 05.04.2023.

samo da thompson ne moze nigdje ...bravo plen-ki mune!