gost iznio svoju stranu priče

U restoranu u kojem su večerali Messi i Beckham nastao kaos: Osiguranje do krvi pretuklo gosta zbog fotografije

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: YVES HERMAN/REUTERS
FILE PHOTO: Lionel Messi arrives in Paris to join Paris St Germain
Foto: MARCO BELLO/REUTERS
Inter Miami CF unveil Lionel Messi
Foto: Larry Marano/NEWSCOM
Lionel Messi of Inter Miami CF his League's Cup match against against Atlanta United at DRV PNK Stadium
Foto: Tiziano Da Silva - Pierre Peruss
Exclusif - La famille Beckham à la sortie de l'after party du défilé Victoria Beckham lors de la Fashion Week de Paris
Foto: KGC-505/starmaxinc.com
Victoria Beckham is seen in New York City
16.08.2023.
u 13:34
Osiguranje je shvatilo da čovjek želi potajno snimiti Messijevu suprugu Antonelu
Pogledaj originalni članak

Otkako je argentinska nogometna legenda Lionel Messi (36) potpisao za Inter Miami 16. srpnja ove godine, klub koji je osnovan 28. siječnja 2018. godine i čiji j jedan od osnivača bivši proslavljeni engleski nogometaš, David Beckham (48), dvije sportske zvijezde često se druže zajedno sa svojim partnericama, Antonelom Roccuzzom i Victorijom Beckham. Do sada su više puta uhvaćeni zajedno na večeri, no na posljednjoj u jednom restoranu u Miamiju dogodio se incident

Naime, gost restorana u kojemu su bila ova dva poznata para tvrdi kako je htio snimiti grupnu fotografiju svoje obitelji na 21. rođendan svoje kćeri dok su se dva para zabavljala nekoliko metara dalje, a njihovo osiguranje to je protumačilo krivo te su ga zbog toga navodno pretukli do krvi. 

VEZANI ČLANCI

Naime, osiguranje je shvatilo da čovjek želi potajno snimiti Messijevu suprugu Antonelu. Prema pisanju Daily Maila, to je potvrđeno iz restorana, koji je inače u vlasništvu repera Bada Bunnyja, a napadnuti gost iznio je svoju stranu priče.

Foto: instagram

"Skočili su na nas, izbacili su me i udarili u lice. Samo zato što se prijatelj htio slikati sa svojom ženom, a ne s Beckhamom ili Messijem. Bila je to obiteljska stvar", izjavio je on. Osiguranje ga je navodno napalo dok je bio vani nakon što su ga izbacili, a sve je rezultiralo krvavim licem. Snimka je izašla u javnost, a na njoj se čuje žena kako histerično viče: "On je obiteljski čovjek, slavi 21. rođendan svoje kćeri!"

Fotografije i snimku možete pogledati OVDJE

U ekskluzivnom videu Daily Maila možete vidjeti i kako Victoria Beckham tjera svoju 12-godišnju kćer Harper van iz restorana i grleći je pokušava zaštititi od kaosa koji se događao vani. 

Messi i Antonela večerali su u japanskom steakhouseu zajedno s kolegama iz Inter Miamija, Sergiom Busquetsom, Jordijem Albom i obitelji Beckham, a Antonela se slikala s Victorijom prije nego što je izbilo nasilje pa objavila fotografije na profilu na Instagramu.

Izvor blizak Beckhamovima rekao je za Daily Mail da je paru večer bila sjajna te da su za tučnjavu doznali sljedeći dan, a o incidentu se nitko od njih zasad nije oglasio. 

VIDEO Nakon što je objavila da će uzeti odmor od društvenih mreža, Ella se ponovno javila: 'Idem u komu'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.