PROMO

U Split stižu Tony Cetinski i regionalna zvijezda Senidah!

Split Park festival
Split Park festival
06.08.2024.
u 12:13
Pogledaj originalni članak

Nakon službenog otvorenja i prva dva tjedna rekordne posjećenosti ovog it mjesta na predivnoj lokaciji Kolur-Zvončac, Split Park festival predstavlja dva najveća programska iznenađenja! 09. kolovoza na najšareniju splitsku pozornicu stat će Senidah, a 17. kolovoza Tony Cetinski!

Najpoznatija regionalna trap pjevačica Senidah svojim će hitovima „Slađana“, „Mišići“, „Behute“ oduševiti okupljene. Njen jedinstveni stil i snažan vokal donijeli su joj brojne nagrade i priznanja, čineći je predvodnicom trap scene u cijeloj regiji. S nestrpljenjem se očekuje svaki njen nastup pa tako i ovaj pod najšarenijim i najpopularnijim „luftićima“. Samo osam dana kasnije, na jedinstveni gastro-glazbeni festival pod Marjanom stiže jedan od najvećih pjevača regionalne pop scene, glazbenik karijere duge 35 godina, ali i službeno najemitiraniji hrvatski izvođač već godinama. Tony Cetinski će sa svojom brojnom dalmatinskom publikom, koja ga prati i bodri, otpjevati najveće hitove prošlosti i sadašnjosti – „Blago onom tko te ima“, „Zbog nje“, „Ja sam zaljubljen“, „Vojnik pod zvijezdama“ i brojne druge.

Uz ova dva jaka imena, veliko iznenađenje bit će grupa Teens! Originalna postava tinejdžerske senzacije s prijelaza stoljeća odlučila je proslaviti 25 godina od svog prvog albuma, a Splićanima je pripala čast da budu jedni od prvih „svjedoka“ njihovog ponovnog okupljanja. Najveći hit „Hajde reci što“ koje znaju sve generacije rasplesat će Zvončac 10. kolovoza, a karte su dostupne na ENTRIO stranici.

Split Park festival

Nezaobilazna ljetna destinacija pod Marjanom još je jednom pokazala i dokazala da razmišlja o svojoj publici, da Splitu želi pružiti jedinstvenih 24 dana zabave, da prati trendove i da ljeti u Splitu itekako može biti živo – što za turiste, što za domaće goste. Baš zato, svakim radnim danom posjetitelje očekuje i bogat DJ program. U narednim danima festivala tako opet dolazi Dupli, poznati splitski novinar i DJ sa svoja dva projekta „Peta kuća“ i „Izgubljena generacija“ koju domaći gosti posebno vole. Trash by DJ Flex, Salsa night, Kazetofon party, Flashback-iranje by TJ Cico i Feel the beat by DJ Suly očekuju mnogobrojnu publiku sve do kraja trajanja festivala, 19. kolovoza, a detaljni program i radno vrijeme dostupni su na službenim stranicama Festivala, na Facebook Split park festival i Instagram Split park festival. Na splitskoj će pozornici svoje hitove izvesti i grupe Songkillers te kultni TBF, kojem je pripala čast da stavi „točku na i“ koncertnog programa.

Pogledajte na vecernji.hr