U MEKSIKU

Popularna glumica iz meksičkih sapunica ubijena je dok je čekala je sina da završi s treningom

Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube
Foto: instagram
Foto: instagram
17.12.2021.
u 14:37
Policija je nakon pucnjave pokrenula istragu, a još uvijek nije jasno tko stoji iza ubojstva glumice i pjevačice Tanie Mendoze te nitko nije uhapšen. Objašnjeno je da će se slučaj voditi kao zločin zbog spola žrtve.
Pogledaj originalni članak

Meksička glumica i pjevačica Tania Mendoza ubijena je dok je čekala svog sina (11) kako bi ga pokupila s nogometnog treninga. Mendoza je čekala s drugim roditeljima ispred sportskog kompleksa u gradu Cuernavaca kada su na motoru došla dvojica naoružanih muškaraca. Jedan od njih upucao ju je više puta, a zatim su pobjegli. 

Policija je nakon pucnjave pokrenula istragu, a još uvijek nije jasno tko stoji iza njezinog ubojstva te nitko nije uhapšen. Objašnjeno je da će se slučaj voditi kao zločin zbog spola žrtve, piše BBC. Naime, u Meksiku je tijekom prošle godine ubijeno najmanje 10 žena svaki dan. Međunarodna nevladina organizacija Amnesty International istaknula je da se kod oko trećine žrtava radilo o slučajevima femicida ili namjernog ubojstva žena što izaziva veliku zabrinutost.

Inače, glumica koja je ubijena u 42. godini proslavila se 2005. godine glavnom ulogom u filmu 'La Reina del Sur'. Glumila je i u brojnim meksičkim sapunicama, a posljednjih nekoliko godina posvetila se glazbenoj karijeri te je snimila pet albuma. Dodajmo da je Mendoza 2010. bila i oteta sa suprugom i sinom, a u međuvremenu je prijavila i nekoliko prijetnji smrću koje je dobivala.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj srnoj haljini dubokog dekoltea

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:23 17.12.2021.

teško je čitat je dalje je od naslova

ST
Startrack
16:04 17.12.2021.

Uobicajeno kod crnaca i native centralo amerikanaca. Mrze nekog koje nesto postigo u zivotu i izvrse zlocin nad njim iz tog jedinog razloga.