Zaljubljena tenisačica

Udaje se Iva Majoli! Procurile fotografije s djevojačke večeri, slavilo se u restoranu koji obožava elita

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Iva Majoli
Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: Instagram
Foto: Profimedia
18.09.2022.
u 09:15
Iako nikada nije službeno objavila zaruke, Iva je u zagrebačkom restoranu Tač organizirala djevojačko večer za svoje prijateljice koje su se uz odličnu hranu I birana vina, zabavljale uz brojne domaće I strane hitove
Pogledaj originalni članak

Udaje se Iva Majoli. Naša najuspješnija tenisača našla je sreću i u privatnom životu, a iako je većinu vremena svoj privatni život draža dalekom od očiju javnosti, nedavno je nizom fotografija na Instagramu potvrdila da je u vezi s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem.
Premda nikada nije službeno objavila zaruke, Iva je u zagrebačkom restoranu Tač organizirala djevojačko večer za svoje prijateljice koje su se uz odličnu hranu I birana vina, zabavljale uz brojne domaće I strane hitove.
Za svoj “ženski” dan odabrala je jednostavnu crnu haljinu držeći se pravila “manje je više”, a preko nje je nosila lentu s natpisom “Bride to be”, dok je u kosu stavila bijeli mini veo.

Foto: Instagram

Inače, o vezi tenisačice I poduzetnika ne zna se puno, Iva je samo jednom medijima komentirala kako ju je šarmantni Talijan osvojio svojom jednostavnošću I pažnjom. Svi koji ju poznaju tvrde kako blista od sreće te da su njih dvoje par koji će sigurno biti sretan. Detalji o datumu vjenčanja nisu još poznati, glassine kažu da bi moglo biti već idućeg mjeseca, no ne zna se jesu li za svoj najvažniji dan odabrali Zagreb ili Milano. U oba slučaja očekuje se odlična zabava.


Podsjetimo, tenisačica je od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem. Vjenčali su se 2006. godine i njihov brak trajao je šest godina, a u postali su I roditelji djevojčice Mije.

Video: Skandali s kraljevskih dvora

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:33 18.09.2022.

Kapa do poda našim sponzorušama. Kako samo nalaze ovakve budale.

DU
Deleted user
11:46 18.09.2022.

"Djevojačko večer". Zasigurno djevojačku večer. Večer je ženskog roda.

MA
mamuti
11:23 18.09.2022.

Djevojke od 50 i kusur godina