Matea Dominiković

Udala se HRT-ova novinarka! Ljubila je Janka Popovića Volarića, a sad se na vječnu ljubav obvezala piscu

Foto: HRT/Screenshot
Foto: HRT/Screenshot
25.07.2022.
u 13:24
Matea je zablistala u raskošnoj vjenčanici s volanima od tila i upečatljivim sandalama, a sve je upotpunila laganom šminkom i loknama. Njezina prijateljica također je podijelila emotivan trenutak susreta s ocem kada ju je vidio u vjenčanici te su pali jedno drugome u zagrljaj.
Pogledaj originalni članak

Novinarka Matea Dominiković, nekadašnja uzdanica N1 televizije koja je danas dio HRT-ova informativnog programa, udala se za pisca i pjesnika Darka Šeparovića.

Fotografije i djelić atmosfere s vjenčanja u Otrić-Seocima na društvenim je mrežama podijelila njezina prijateljica. Lijepa mladenka prije velikog trenutka opušteno se zabavlja u društvu obitelji i prijatelja, a prije no što su krenuli u crkvu, nazdravila je.

Matea je zablistala u raskošnoj vjenčanici s volanima od tila i upečatljivim sandalama, a sve je upotpunila laganom šminkom i loknama. Njezina prijateljica također je podijelila emotivan trenutak susreta s ocem kada ju je vidio u vjenčanici te su pali jedno drugome u zagrljaj. Novinarka je potom zaplesala sa sestrama Katarinom i Ivanom te kumom Ines Orom Mandalinić. Obred se održao u Malom Prologu, a Mateu je do oltara otpratio ponosni otac.

Inače, Matea je karijeru započela kao studentica te je prvo radila u sportskoj redakciji, no ubrzo je postala dio RTL-ova informativnog programa. Potom je prešla na N1 televiziju i UNA TV, no ubrzo se pridružila informativnom programu HRT-a, područje unutarnje politike. U karijeri je odradila brojne životne, sportske i političke priče, izvještavala o brojnim kriznim situacijama te s početkom pandemije koronavirusa pratila tu temu.

Gledatelji je najviše pamte po pitanjima koja su često znala živcirati pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, među kojima je i komentar na izjavu smijenjenog ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak Bore Nogala te pitanja vezana za GUP, Memorandum o razumijevanju za Zagreb na Savi koji je potpisao s investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i pitanje o diplomatskim odnosima Srbije i Hrvatske.

– Opet vi! Vi opet. Vi pilate. Da vi znate kako vi mene rajcate. Kako vi mene veselite, kako vi mene zabavljate. To je strašno – rekao je tada Bandić.

Sredinom 2018. Matea je bila u vezi s 11 godina starijim glumcem Jankom Popovićem Volarićem. Matea, koja se 2015. pojavila u emisiji ''The Voice'', tada je objavila obiteljsku fotografiju s proslave promocije na kojoj se vidio i Janko, a kasnije i selfije na Instagram storyju

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
21:14 25.07.2022.

Jako zanimljiva karijera. Prvo RTL ( može proći), a potom N1 pa UNA TV. Ako znamo koje su i čije su to tv kuće ,začudno je ,pače i šokantno kako se Dotičnica zaposlila na HRT.