bivša voditeljica

Nikolina Ristović obilježila poseban dan: 'Niz sretnih uspomena, njih nam nitko ne može zabraniti'

Zagreb: Cro A Porter, 4. večer, poznati
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/19
25.07.2022.
u 11:55

Radi se o fotografijama koje su snimljene na proslavi rođendan njenog supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo početkom svibnja. Vidoje bi na današnji dan proslavio 44. rođendan.

Bivša voditeljica Nikolina Ristović (46) na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija koje su nastajale kroz godine. Radi se o fotografijama koje su snimljene na proslavi rođendan njenog supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo početkom svibnja. 

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti - napisala je Nikolina te podijelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji te na kojima je on s obitelji. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

U komentarima su joj pratitelji pružili podršku. "Sve mogu uzeti, ali uspomene ne mogu", pisali su joj pratitelji te ostavili brojne emotikone srca. 

Inače, Vidoje bi na današnji dan proslavio 44. rođendan. Povjesničar umjetnosti s Nikolinom imao je kći Unu Sofiju, a iz prvog braka imao je kći Mateu s kojima je često objavljivao fotografije na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Ristović je preminuo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Povjesničar umjetnosti ispraćen je na posljednji počinak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu. Srpski mediji prenijeli su rezultate obdukcije Vidoja u kojima stoji da je on preminuo uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla. Ristović je bio teško alkoholiziran, a konzumirao je i sedative.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Ključne riječi

Komentara 2

TM
trade_mark
12:20 25.07.2022.

piše povrh natpisa "bivša voditeljica". i po čemu je ona sad važna ako je BIVŠA voditeljica? hoćemo narednih 40 godina čitati gdje je, šta je obukla, pojela, zato jer je nekad davno bila neka voditeljica? i neš ti dostignuća -- voditeljica!!!! i ako ćete tako za svaku bivšu voditeljicu stavljat članke, onda napravite posebnu rubriku "bivše voditeljice".

PU
Pukovnik
12:17 25.07.2022.

Dnevnik jedne gejše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije