SUPERTALENT

Ukrajinska trbušna plesačica oduševila gledatelje: 'Zbog ovakvih su se u povijesti glave na pladnju nosile'

Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Supertalent
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Facebook
31.10.2022.
u 07:36
Nataša svoj jedinstveni stil opisuje kao kombinaciju orijentalnog i fusion trbušnog plesa s posebnim abdominalnim pokretima zbog kojih su je članovi žirija za vrijeme trajanja nastupa promatrali u nevjerici. Natashin se trbuh pomicao poput valova s jedne strane na drugu, a članovima žirija otkrila je da je cijeli dan pojela samo malo čokolade jer prije svojih nastupa gotovo ništa ne smije jesti
Pogledaj originalni članak

Ukrajinka Nataša Korotkina u sinoćnjem je izdanju Supertalenta ina Novoj TV izvela zanimljivu točku trbušnog plesa koja je oduševila gledatelje. 

Nataša svoj jedinstveni stil opisuje kao kombinaciju orijentalnog i fusion trbušnog plesa s posebnim abdominalnim pokretima zbog kojih su je članovi žirija za vrijeme trajanja nastupa promatrali u nevjerici. Natashin se trbuh pomicao poput valova s jedne strane na drugu, a članovima žirija otkrila je da je cijeli dan pojela samo malo čokolade jer prije svojih nastupa gotovo ništa ne smije jesti. „Ja sam toliko impresionirana da sam i dalje bez riječi“, zaključila je Martina, a bez teksta su ostali i ostali članovi žirija. Za svoju inovativnu i posebnu tehniku plesa Nataša je osvojila četiri prolazna glasa, a Davora je toliko impresionirala da je morao ovjekovječiti trenutak. „Ja se moram ići slikati s njom“, zaključio je. 

Gledatelj su na društvenim mrežama komentirali kako je njen ples zaslužio ulazak u finale. 

Foto: Facebook

- Wow prelijepa i prezgodna žena, presavršenog ,nevjerojatnog talenta. Šteta da nije dobila zlatni gumb ovo je dosad nešto neviđeno, komentirala je gledateljica.

- Zbog ovakvih su se u povijesti glave na pladnju nosile, fatalno, mišljenja je drugi gledatelj. 

 

- Kad bi ona slučajno pobijedila, svi bi rekli da je to zato jer je Ukrajinka, a zaboravili ste Tetianu koja je pokradena prošle sezone te je završila tek treća. Ružno zvuči, ali da je rat bio prošle godine, ona bi sigurno tad pobijedila i to zasluženo jer je žena od njih tri bila najbolja, kao što je i ova odlična, prisjetila se gledateljica. 

- Utegnuta, super pleše, napravila odličan show, ima odličan kostim i nakit, a ten joj je 10/10! Doslovno predivan ten. Te zlatne šljokice su se prekrasno presijavale dok je plesala. Ovo je za finale, al 101%., bio je još jedan od oduševljenih komentara. 

VIDEO: Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina 


 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NV
novo vriijeme
07:50 31.10.2022.

Izgleda sve iu Ukrajine pozlaćeno, da je naša bilo bi da je za birtiju.

RV
rvisosevic
17:23 31.10.2022.

Žena je toliko fascinantna da se žiri ukocio...i zaboravio pritisnuti zlatni gumb.

DI
dinamo
08:02 31.10.2022.

ljudi moji ŽENA je mrak.