PROMO

Uz najveće domaće i regionalne zvijezde Story je proslavio veličanstvenih 20 godina na najglamuroznijem događaju u Hrvatskoj – Story Hall of Fameu

Foto: Story
Story Hall of Fame
Foto: Story
Story Hall of Fame
Foto: Story
Story Hall of Fame
Foto: Story
Story Hall of Fame
08.06.2022.
u 10:21
Maja Šuput Tatarinov, Lepa Brena, Jelena Rozga, Dino Merlin i Senidah, Danijela Martinović, Alka Vuica, Franka Batelić, Ella Dvornik-Pearce, Sara Jo, Tarik Filipović, Vlatka Pokos, Marijana Batinić, Bojana Gregorić Vejzović, Nataša Bekvalac, Matija Vuica, Alka i druge zvijezde zablistale su na najglamuroznijem događanju u Hrvatskoj, održanom sinoć premijerno u velebnom prostoru Američkog paviljona Zagrebačkog velesajma. Uz dodjelu priznanja najvećim glazbenim, kulturnim i glumačkim te estradno-medijskim ostvarenjima u Hrvatskoj i regiji, Story je proslavio i jubilej - 20 godina izlaženja ovog magazina
Pogledaj originalni članak

U najraskošnijem i najvećem izdanju te s nekoliko stotina zvijezda koje su blistale na najdužem crvenom tepihu u Hrvatskoj održan je Jana Story Hall of Fame u znaku broja 20! Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih celebrities only partyja postao najveći društveni događaj u Hrvatskoj - hrvatska inačica dodjele Oscara.

Foto: Story
Story Hall of Fame

„Biti najveći društveni događaj nije lako, golem je to trud i rad cijelog tima, no mi se nikada nismo ni zamarali veličinom – nego kvalitetom, a tijekom ova dva desetljeća izlaženja magazina Story naši su nam čitatelji to priznanje i odali – da nas sve ove godine čitaju. Hvala njima, oni su naša najveća nagrada. Čitamo se i dalje“, izjavila je Ana Miščević, Head of Story, koja s kolegama, glavnim urednikom Storyja Markom Banjavčićem i glavnom urednicom Story.hr-a Enom Domić Čaldarević nije imala lak zadatak izbora ovogodišnjih laureata. Naime, Story Hall of Fame dosad je slavio najveća ostvarenja na medijskoj i estradnoj sceni, a ove je godine u rođendanskom ruhu dodijelio 22 nagrade za velikih 20 godina. Prepoznatljivi kipići, rad akademskog kipara Ivana Fiolića, otišli su u ruke najboljih glumaca, pjevača, kazališnih i televizijskih lica, zvijezda modnih editorijala i društvenih mreža:

  1. Najbolji glumac: Momčilo Otašević
  2. Najbolja glumica: Ana Begić Tahiri
  3. Najbolja pjevačica: Franka Batelić
  4. Najbolji pjevač: Petar Grašo
  5. Najbolji duet: Senidah & Dino Merlin
  6. Zvijezda godine: Maja Šuput Tatarinov
  7. Najbolja naslovnica: Jelena Rozga
  8. Najbolji modni stil: Danijela Martinović
  9. Najbolji editorijal: Ella Dvornik-Pearce
  10. Najbolja dizajnerica: Matija Vuica
  11. Ikona stila: Jadranka Sloković
  12. Najbolje TV lice: Mojmira Pastorčić
  13. Najbolja predstava: Genijalna prijateljica
  14. Najbolji TV Show: Gospodin Savršeni
  15. Najbolji film: Murina
  16. Nagrada za životno djelo: Aki Rahimovski
  17. Storyjevo srce: Nina Mia Čikeš
  18. Influencer godine: Dora Predojević
  19. Story generacija: Gracija Filipović
  20. Regionalna zvijezda: Lepa Brena
  21. Shooting star: Sara Jo
  22. Street style zvijezda: Elena Dizdar

Foto: Story
Story Hall of Fame

Nakon svečane dodjele nagrada, koju je maestralno vodio dvojac Tarik Filipović i Marko Brajić, uslijedio je glamurozan party na kojem su zapjevale Jelena Rozga, Sara Jo, Maja Šuput Tatarinov, Danijela Martinović, Franka Batelić, Alka i Indira...  Elegantan i blještav, posut zlatnim svjetlima, Story Hall of Fame 2022. obasjao je tako najiščekivaniji crveni tepih godine i više od stotinu VIP gostiju, javnih ličnosti te prijatelja i partnera, na novoj ekskluzivnoj zagrebačkoj event lokaciji – obnovljenom Američkom paviljonu Zagrebačkog velesajma. Kako je bilo na Story Hall of Fameu – pogledajte ovdje.

Foto: Story
Story Hall of Fame

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr