Dugo toplo ljeto

Uz vruće fotke Emily Ratajkowski nema zime: 'Hej, ovo je moja guza'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Emily Ratajkowski
30.11.2019.
u 20:00
Za Instagram pratitelje Emily Ratajkowski, ljeto traje zauvijek.
Pogledaj originalni članak

Osim što je svjetski poznati model i glumica, Emily Ratajkowski je vlasnica i linije kupaćih kostima. A najbolje ih promovira sama putem svojeg Instagram profila i to zahvaljujući svojim atributima.

"Hej, ovo je moja guza", stoji u opisu posljednje fotografije na njezinom Instagramu, no zapravo se radi o reklami za jedan od minijaturnih kupaćih kostima iz njezine Inamorata linije.

Milijuni ljudi su bili zahvalni za ovaj podsjetnik na dugo toplo ljeto, iako nitko nije zapravo iznenađen ovim tipom fotografije na profilu Emily Ratajkowski.

Osim što često objavljuje svoje fotografije u bikiniju, Ratajkowski je nedavno objavila i fotografiju svojega dnevnog boravka u kojem ležerno odmara potpuno gola. Stan je pun umjetničkih djela, no nema televizora ili knjiga, a psa na fotografiji mnogi nisu niti primijetili.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.