Blagdani

Vakula najavio sunce za sutra i poziva sve na druženje s HRT-ovim snjegovićem na Tomislavcu

Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
29.12.2017.
u 14:35
Sutra, 30. prosinca od 10 do 11 sati poznata HRT-ova lica pozivaju vas na druženje i fotografiranje s njima uz maketu HRT-ova snjegovića koje će biti održano u HRT-ovu promocijskom prostoru na ulazu na klizalište na Trgu kralja Tomislava
Pogledaj originalni članak

Za brojne pozitivne komentare i pohvale Hrvatskoj radioteleviziji za ovogodišnju blagdansku kampanju, u kojoj je gledatatelje svojim zgodama uveseljavao simpatični HRT-ov snjegović,  HRT se odlučio zahvaliti prigodnim druženjem s HRT-ovim novinarima, urednicima i voditeljima te novinarima HRT – Radija Sljeme.

Sutra, 30. prosinca od 10 do 11 sati poznata HRT-ova lica pozivaju vas na druženje i fotografiranje s njima uz maketu HRT-ova snjegovića koje će biti održano u HRT-ovu promocijskom prostoru na ulazu na klizalište na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu. Glavni meteorolog HRT-a Zoran Vakula poziva sve da dođu na druženje, a kišobrane slobodno nek ostave doma, jer za sutra najavljuje sunčano vrijeme. Hrvatska radiotelevizija prigodnu je blagdansku promocijsku kampanju pokrenula 16. prosinca 2017. godine, a uz prepoznatljivi slogan Ono što pamtimo. Ono što volimo. na male je ekrane u promocijskim najavama vratila prepoznatljiva HRT-ova snjegovića koji je od 2000. do 2007. godine bio neizostavan i prepoznatljiv motiv televizijskoga blagdanskog ozračja. Povratak HRT-ova snjegovića, čije zgode do sredine siječnja imamo prigodu pratiti u novome, modernom ruhu u televizijskome programu te u prigodnim elektroničkim čestitkama i u kutku HRT – Radija Sljeme na zagrebačkome Adventu, razveselio je brojne gledatelje i korisnike javnoga medijskog servisa, koji će sutra imati prigodu fotografirati se uz maketu HRT-ova snjegovića uz izravno uključenje u program HRT – Radija Sljeme i u televizijsku emisiju Dobro jutro, Hrvatska.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.