LJUBAV JE NA SELU

Vesna ne krije da voli mlađe, a ljubav će opet pokušati ostvariti na selu: Na silu ne mogu nikoga zavesti

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
23.08.2024.
u 22:00
Gledatelji se Vesne Vuković itekako dobro sjećaju iz prošle, 16. sezone kada je bila na imanju tada najmlađeg farmera Ivana Detkovića (30).
Pogledaj originalni članak

Ljubav se ponovno vraća na selo, a 11 novih farmera pokušat će pronaći onu pravu u 17. sezoni omiljenog showa koji na RTL-u s emitiranjem kreće uskoro! Kao i svake sezone dosad, u show se vraćaju i neka poznata imena, dame koje od ljubavne potrage pred kamerama ne odustaju. Jedna od njih je i 52-godišnja Vesna Vuković iz Varaždina. Gledatelji je se itekako dobro sjećaju iz prošle, 16. sezone kada je bila na imanju tada najmlađeg farmera Ivana Detkovića (30).

Vesna i Ivan zbližili su se već na prvom zajedničkom tulumu sezone, iako je ona ljubavno pismo pisala farmeru Miji. Kad s Mijom nije uspjelo, iznenadila je Ivana na njegovoj farmi, „filmskim“ dolaskom u kanuu. Unatoč priličnoj razlici u godinama, Ivan i Vesna našli su zajednički jezik i dobro se zabavljali, a padale su čak i pusice. „U mlađem društvu se osjećam opuštenije, čak i neke razgovore mogu lakše i jednostavnije voditi nego sa starijima“, kazala je tada Vesna, no s Ivanom je sve ostalo samo na prijateljskoj razini. Sada Vesna ponovno stiže u novu sezonu, spremna za nova poznanstva i nove ljubavne iskrice.

VEZANI ČLANCI

Pred kamerama se, ističe, osjeća opušteno jer je iskrena i nikad ne glumi. Iza nje je jedan brak koji je trajao 25 godina, a ima i troje djece. Sebe opisuje kao iskrenu, šaljivu, komunikativnu i simpatičnu osobu, koja je mlada duhom, voli se zabavljati i upoznavati nove ljude. Slične osobine voljela bi i od budućeg partnera. Vesna se u showu pokazala kao vrlo direktna i odlučna u zavođenju, no kad je riječ o taktikama, ističe, idealan recept ne postoji:

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi' i ukupno imaju 2547,2 kilograma

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Nina Slišković
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

„Vidiš kako te gleda, dođeš malo kod njega, koketiraš s njime. Nemam nikakve taktike ni strategije. Na silu ne mogu nikoga zavesti, na silu ne ide ništa“, kaže. Prema njezinu mišljenju, temelj svake dobre veze i braka su povjerenje i iskrenost. „Da budemo iskreni jedni prema drugome, a ne da si muljamo. Danas je jako teško naći iskrenu osobu s kojom bi mogao podijeliti život“, zaključuje. A kojem je farmeru ovaj put odlučila napisati svoje pismo, kako će proći prvi susreti i hoće li uspjeti pronaći onog pravog, pokazat će nova, 17. sezona omiljene 'Ljubav je na selu', uskoro na RTL-u.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
22:16 23.08.2024.

Emisija je spala na mentalno upitne osobe koje rtl televizija iskorištava za gledanost