BIVŠI KANDIDAT

Sjećate li se Kreše iz 'Big Brothera'? Bježao je iz kuće preko zida kako bi otišao na utakmicu, a evo kako danas izgleda

Foto: RTL
1/6
23.08.2024.
u 10:58

Nakon što je pobjegao preko ograde, Jengić je izjavio kako se nije snašao u novom okruženju koju mu nije odgovaralo. Zbog takvog odlaska našao se na stranim listama najluđih trenutaka franšize 'Big Brothera'.

Jedan od najzanimljivijih natjecatelja realityja "Big Brothera" zasigurno je bio Krešo Jengić. Svi se sjećaju kako je ovaj natjecatelj prve sezone iz kuće pobjegao skokom preko ograde. Dogodilo se to prije 20 godina kada je Krešo imao samo 24 godine. U kući je boravio samo tri tjedna, a rekao je kako se na sudjelovanje u realityju odlučio zbog izazova i avanture. Nakon što je pobjegao preko ograde, Jengić je izjavio kako se nije snašao u novom okruženju koju mu nije odgovaralo. Zbog takvog odlaska našao se na stranim listama najluđih trenutaka franšize 'Big Brothera'. 

 

Nakon što je pobjegao, bivši natjecatelj otišao je na nogometnu utakmicu. Taj dan Hrvatska je na Maksimiru igrala kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo protiv Bugarske, a on to nije htio propustiti. Uz zbunjene poglede sustanara i pjesmu 'Ja volim Dinamo' Krešo je ogradu uspio preskočiti nakon što se popeo na kamin. Zbog toga je ušao u legendu kao jedan od najzanimljivijih suradnika. 

Foto: Facebook

No, Krešo danas vodi puno mirniji život. Zaručen je i radi u administraciji u jednoj bolnici u Zagrebu. Prije nekoliko godina je za 24sata otkrio da je puno putovao i da mu je najbolje bilo u Kaliforniji, a između ostalog se okušao i kao glumac u spotu Davora Gopca. 

- Ma puno sam putovao i sjajno se zabavljao upoznajući razne krajeve svijeta. Najbolje mi je bilo s društvom u Kaliforniji, sjajno smo se tamo zabavljali - rekao je. 

FOTO Vidina Ivana priznala je da se podvrgnula estetskim zahvatima, a ovako je izgledala prije udaje

1/25

Komentara 4

Avatar Panda13
Panda13
16:41 23.08.2024.

Danas izgleda kak prosječni doper ..jer često sam u zaprešiću i naletom na njega i negove kompanjone, a lik izgleda ko napuhnuta spužva i još k tome je nekak sivo žute boje , lik je propo ..nedugo mu je kompić umro od predoziranja ..tak da šteta kak se ekipa uništava , a nema on puno godina ...nekih 42 ...

DE
Decibel
12:29 23.08.2024.

Korisni podaci za građanstvo RH...

MA
majeltomoguce
17:22 23.08.2024.

Nije od bježao preko zida zbog utakmice, već zbog ovisnonti o drogama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije