'oprostite...'

VIDEO: Ivana Knoll spustila brazilskim navijačima: 'Mi smo viceprvaci, a gdje su oni bili?'

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Ivana Knoll
10.12.2022.
u 13:55
Naša najvatrenija navijačica nakon utamice u kojoj je naša reprezentacija pobijedila Brazil upitana je o favoriziranju Brazila i komentarima brazilskih navijača.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska reprezentacija sinoć je pobijedila favorizirani Brazil na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Hrvatska se tako plasirala u polufinale, a rezultat je iznenadio mnoge navijače. Na YouTubeu kanalu DR Sports pojavio se video na kojem novinar ispituje brazilske i hrvatske navijače o utakmici nakon naše pobjede. U videu se pojavljuje i naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll (30).

- Je li Brazil podcijenio Hrvatsku? Jesu li mislili da će lako pobijediti? – upitana je Ivana, a ona je odmah odgovorila.

- Naravno. Brazil, tko? – odgovorila je glasno naša najvatrenija navijačica te se nasmijala. 

- Razgovarao sam s nekim brazilskim navijačima prije utakmice. Rekli su da je nemoguće da Hrvatska pobijedi i da će oni lako pobijediti? – glasilo je sljedeće pitanje.

- Oprostite, mi smo viceprvaci, a ja se ne sjećam… Gdje je bio Brazil? – rekla je Ivana dok se fotografirala s brojnim fanovima koji su je okružili. 

- Oni su ispali, otišli su kući. Brine li vas Argentina ili? S kime biste se radije suočili? – rekao je pa nastavio s pitanjima s obzirom na to da se četvrtfinalna utakmica između Argentine i Nizozemske igrala nakon naše utakmice.

- S Argentinom. Već smo ih pobijedili – odgovorila je Knoll.

- Poslali ste Neymara kući, sada želite poslati i Messija - istaknuo je novinar, a Ivana potvrdila.

U ovom videu mogu se čuti i drugi hrvatski navijači kako sabiru svoje dojmove nakon utakmice. No, nitko od njih nije imao odgovor na pitanje kako je naša momčad pobijedila Brazil.  

- Ne znamo. Naša zemlja ima 4 milijuna stanovnika, mi nemamo normalan stadion i ovo se događa  - kazao je jedan naš navijač. „Mi smo ludi“, „Ništa nije ne moguće za Hrvatsku“, kazali su mu naši navijači, dok su rijetki Brazilci imali volje dati izjavu. Tako su neki zaključili da je njihov izbornik donio neke krive odluke.

Inače, Ivana je i jučer na utakmici protiv Brazila priredila show. Na stadion je  došla u minijaturnom grudnjaku od crvenog lateksa i u istim takvim tajicama uz dodatak kockica. Prvo se spustila do ruba tribina kako bi pozirala fotoreporterima, a onda je, čini se, došla u sektor u koji nije smjela, pa joj je zaštitar pokazao put prema izlazu. Na snimci koja se proširila društvenim mrežama Ivana nakon razgovora sa zaštitarom sa smiješkom izlazi van. 

VIDEO Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, ali ljubav nije bila na prvi pogled

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZL
ZlatkoKumic
14:52 10.12.2022.

Zahvaljujući medijima svaki Hrvat koji koristi internet čuo je za ovu, neću reći. Ako nemate o čemu pisati poštedite nas ovakvih objava. Stvarno svijet nije zaslužio ništa nego da nas nema, kada ovakve postaju poznate