NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

VIDEO Ivanu Knoll izbacio zaštitar? Nakon razgovora, naša najvatrenija navijačica napustila tribinu

KATAR 2022 - Osiguranje u razgovoru s Ivanom Knoll na susretu Hrvatske i Brazila
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/19
10.12.2022.
u 10:55

Na stadion je  došla u minijaturnom grudnjaku od crvenog lateksa i u istim takvim tajicama uz dodatak kockica. Prvo se spustila do ruba tribina kako bi pozirala fotoreporterima, a onda je, čini se, došla u sektor u koji nije smjela, pa joj je zaštitar pokazao put prema izlazu

Najpopularnija hrvatska navijačica Ivana Knoll (30) jučer je na utakmici protiv Brazila priredila show. Na stadion je došla u minijaturnom grudnjaku od crvenog lateksa i u istim takvim tajicama uz dodatak kockica. Prvo se spustila do ruba tribina kako bi pozirala fotoreporterima, a onda je, čini se, došla u sektor u koji nije smjela, pa joj je zaštitar pokazao put prema izlazu. Na snimci koja se proširila društvenim mrežama Ivana nakon razgovora sa zaštitarom sa smiješkom izlazi vani. 

- Mora naučiti poštovati tuđu kulturu; Malo je ipak otišla predaleko, pogotovo jer zna kakva je njihova kultura, neki su od komentara. 

@blablagrr #croatia #knolldoll #knolldollcroacia #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #fyp #f #foryou #foryoupage #fypシ ♬ original sound - Feynt

 

Inače, Knoll je jedna od najvatrenijih i najvjernijih navijačica hrvatskih nogometaša, koje je bodrila i 2014. godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i 2018. godine u Rusiji. Seksepilna 30-godišnja Hrvatica svojim izazovnim odijevanjem i plesnim pokretima privlači pozornost publike. Većina njih, osobito muški dio publike oduševljena je njenim odabirom odjeće i izgledom.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 28

ID
Ideal
11:53 10.12.2022.

Sramoti naciju

Avatar southman
southman
11:45 10.12.2022.

Evo skinut cu se i ja gol !

KR
Krotila
12:31 10.12.2022.

Nju nogomet ne interesuje. Reklamira samu sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije