na instagramu

VIDEO Očito je od koga je naslijedila ljepotu! Izabel Kovačić pokazala svoju mamu koju ne vidimo često

Foto: Irina & Matej
Foto: Irina & Matej
Foto: Irina & Matej
Foto: Irina & Matej
Foto: Irina & Matej
Foto: Karolina Pukowiec, Masha Mel
Foto: Karolina Pukowiec, Masha Mel
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
07.09.2024.
u 09:33
Izabel je na društvenim mrežama podijelila snimku na kojoj je i njezina majka Jurka Andrijanić koju rijetko pokazuje. Snimka u kojoj se Jurka nalazi vezana je uz novu kolekciju Izabelinog brenda, a ona sjedi na kauču i djeci čita priču. Mnogi su mogli vrlo brzo primijetiti koliko Izabel sliči mami.
Pogledaj originalni članak

Suprugu hrvatskog nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić javnost poznaje po tome što je uspješna poduzetnica, ali i tome što slovi kao jedna od najljepših WAGS-ica. Izabel svojom ljepotom očarava te je zato često tema medija, a ovoga puta je otkrila od koga ju je naslijedila. Naime, Izabel je na društvenim mrežama podijelila snimku na kojoj je i njezina majka Jurka Andrijanić koju rijetko pokazuje. Snimka u kojoj se Jurka nalazi vezana je uz novu kolekciju Izabelinog brenda, a ona sjedi na kauču i djeci čita priču. Mnogi su mogli vrlo brzo primijetiti koliko Izabel sliči mami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lunilou official (@lunilou)

Inače, Jurka je posljednji put snimljena u javnosti na vjenčanju kćeri i poznatog nogometaša 2017. godine. Vjenčanje je održano u Sesvetskim Selima, gdje se par i upoznao kad je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a on bio ministrant. Na proslavi bile su i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao.

Izabel slovi i kao jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa - savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su je jednom prilikom prozvali i hrvatskom Shakirom. Lijepa Izabel osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru. Sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula brend Lunilou 2015. godine koji je u međuvremenu  postao sinonim za kvalitetnu organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebice za djecu.

GALERIJA  Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Nina Slišković
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Jurka će uskoro postati ponovno baka. Naime, Izabel i naš vatreni već imaju zajedno jedno dijete. Radi se o sinu Ivanu, a prvo dijete paru je stiglo u listopadu 2020. godine. Nešto prije Eura ove godine Izabel je objavila prekrasne vijesti te otkrila da očekuju prinovu. Ova WAGS-ica intervjuu daje  rijetko, a u jednom, koji je dala nedavno, progovorila je o majčinstvu. Izabel kaže kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav. 

"Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno - otkrila je Izabel tada.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Asterix
Asterix
15:14 07.09.2024.

Super dizajnirana odjeća. I Armani bi se posramio.