PREDIVNE

FOTO Znate li kako izgleda sestra Alke Vuice? Jako su slične, no imaju jednu bitnu razliku

Foto: Večernji list
1/18
07.09.2024.
u 08:00

Alka Vuica ima zgodnu sestru Tamaru, a nekoliko puta podijelila je zajedničke fotografije na društvenim mrežama

Glazbenica i kantautorica Alka Vuica nikad nije skrivala da je odrasla u tradicionalnoj radničkoj obitelji s vrlo strogim roditeljima. Njezini su roditelji oboje bili glazbenici, svirali klavir i saksofon pa je Alkin život još od malih nogu ispunjen glazbom i pjevanjem. 

Iako na društvenim mrežama nerijetko dijeli lijepa sjećanja na preminule joj roditelje, njezinu sestru plavokosu Tamaru nemamo baš priliku često vidjeti. Prije tri godine, Vuica je u krugu obitelji proslavila sestrin rođendan, a taj trenutak podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu. - Uzaludan pokušaj fotkanja s mojom sestrom Tamy za njezin rođendan - napisala je pjevačica kroz šalu. Očito je kako sestre sliče jedna drugoj, no imaju bitnu razliku, a to je boja kose - jedna je crnka, a druga pak plavuša. 

Njihova vesela proslava obilježena je i čašom pjenušca, a Alka je na svom Instagram storyju dirljivo napisala - "sestrinska ljubav". Alkini roditelji, Zvonko i Zdenka, nažalost su preminuli - otac 2017. godine, a majka šest godina kasnije, odnosno krajem studenog prošle godine. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, Alka se na Instagram prošle godine oprostila od svoje majke Zdenke. - Noćas je zaspala moja Majčica, moja srodna duša, pjesnikinja, moja Ljubav, borac, čovjek velikog srca, jedna od najdivnijih osoba koje sam ikada upoznala, posljednja Kraljica Hrvata, kako su je zvali svi koji su je poznavali. Draga moja Majčice, svi smo tužni i bolni za tobom, ali duboko vjerujemo da opet plešeš u tatinom zagrljaju i da ste ponovno zajedno u nebeskim odajama blagoslovljeni u Kristu - napisala je 63-godišnjakinja. Alka je poznata i po tome što je bila izuzetno vezana za majku, često su zajedno odlazile na ručkove i družile se, a svaki trenutak s mamom Alka bi ovjekovječila kako bi imala za uspomenu. 

 

FOTO Kate Middleton pokazala znakove oporavka! Trčala je i igrala se u blatu sa svojom djecom

1/27

 

 

VIDEO: Prmeinuo frontmen brenda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije