Problemi u braku

Vidno neraspoložena: Hailey prvi put u javnosti nakon Bieberovog urlanja na nju

Foto: Profimedia
Justin Bieber i Hailey Baldwin
Foto: Profimedia
Justin Bieber i Hailey Baldwin
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
16.07.2021.
u 23:30
Nije prvi puta da se Justin Bieber ponaša potpuno drugačije prema svojoj supruzi Hailey od onoga što se prikazuje na društvenim mrežama. Nakon njegovog zadnjeg izlijeva bijesa, Hailey je izgledala ljuto i nerasploženo.
Pogledaj originalni članak

Vrlo je jasno da onog supružnika Hailey i Justina Biebera nije idealan. Nakon pjevačevom nastupa u jednom noćnom klubu, zabilježen je video u kojem Justin urla na suprugu.

Foto: profimedia

Hailey je na Instagramu objasnila da snimka nije onakva kakva se čini te da se radi samo o tračevima. Nakon što je manekenka sada i viđena prvi put u javnosti čini se da ipak nije sve u redu. Pojavila se na reviji modne kuće YSL u Veneciji i izgledala je kao da joj nije ni do čega.

Foto: profimedia

Inače, Bieber je već nekoliko puta uhvaćen kako se neprimjereno ponaša prema supruzi. Najpoznatiji je snimak u kojem Bieber izlazio iz automobila i naglo zatvario vrata ne mareći za Hailey koju je udario.

U jednom live videu rekao je: 'Da nisi tako zgodna, odavno bih te ostavio', čime su brojni obožavatelji bili potpuno zgroženi.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mislimdakleznam
09:19 17.07.2021.

Nikad mk nisu izgledali sretno. Mali je psiho, sto posto. Šteta

Avatar SKH.majmun
SKH.majmun
05:28 17.07.2021.

Namirila se kosa na brus 🤮