Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak još traje

Nakon dugih osam mjeseci borbe protiv bolesti Mate Bulić se javio obožavateljima

Foto: Facebook
1/7
16.07.2021.
u 20:50

Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene, poručio je glazbenik.

Nakon dužeg izbivanja iz javnosti i sa društvenih mreža glazbenik Mate Bulić javio se svojim vjernim obožavateljima i zahvalio im što su mu tijekom zadnjih osam mjeseci slali poruke podrške i molili se za njega. Podsjetimo, popularni pjevač se krajem prošle godine zarazio koronavirusom i završio u bolnici, a obožavateljima je sada rekao kako njegov proces oporavka još traje.

- Dragi prijatelji. Evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene. Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve. Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji. U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate. - poručio je Bulić.

Prije dvije godine Bulić je imao ozbiljnih zdravstvenih problema i tada je hitno operiran te mu je odstranjen zloćudni tumor na bubregu. Svoju zadnju turneju održao je upravo prije pandemije koronavirusa. Turneju “Ja sam na vas ponosan” održao je u veljači; počela je u splitskoj Areni, a završila pred zagrebačkom publikom u Dvorani Dražena Petrovića.

Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 16

KP
Karlovacko pivo
10:43 17.07.2021.

Sto brzi oporavak Mati i podrska obitelji koja je uz njega .Mate nepredaji se

KI
Kiki1707
20:09 18.07.2021.

Mate želim ti brz oporavak, ali ne laži ljudima da si toliko bolestan od korone. Nije lijepo to što lažeš.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
11:34 17.07.2021.

Kakvo brutalno ispiranje mozga!!! Za ne povjerovati! Na samom pocetku clanka... "...popularni pjevač se krajem prošle godine zarazio koronavirusom i završio u bolnici". Pa onda pri kraju clanka... "Prije dvije godine Bulić je imao ozbiljnih zdravstvenih problema i tada je hitno operiran te mu je odstranjen zloćudni tumor na bubregu". Eto, sad svi znaju da je Matu shrvao slavni virus a zlocudni tumor na bubregu je k'o karijes, sto bi Milanovic rekao, jer Mate je cak i turneju odrzao poslije operacije! Jednom kad ovu monstruoznu prijevaru i mnogobrojne obmane i lazi "prekriju ruzmarin, snjegovi i sas", saznati cemo i koliko ljudi je umrlo od slavnog virusa a koliko s njim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije