'beskrajno lijepa žena'

Violeta iz 'Boljeg života' iznenadila novim imidžem! Duge crne lokne bile su njezin zaštitni znak, a sada nosi ovu frizuru

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/Wanda Nara
Lidija Vukičević
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
18.03.2022.
u 16:13
- Kakvu god promjenu napravili na sebi, ništa vam bolje ne stoji od samopouzdanja - napisala je glumica Lidija Vukičević u objavi na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Glumica Lidija Vukičević (59) domaćoj je javnosti najpoznatija po ulozi Violete u seriji 'Bolji život' koja je bila popularna 80-ih. Njezin je zaštitni znak duga crna kovrčava kosa, a sada je napravila drastičnu promjenu.

Naime, Lidija je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ima ravnu bob frizuru sa šiškama. U objavi nije otkrila radi li se o njezinoj novoj frizuri ili o periki, ali je istaknula nešto drugo.

- Kakvu god promjenu napravili na sebi, ništa vam bolje ne stoji od samopouzdanja - napisala je u opisu. Na fotografijama se može vidjeti kako pozira u žutom sakou i hlačama, a kombinaciji je dodala i bež salonke. Na fotografijama se posebno istaknula i svoju odličnu liniju

Ovom objavom oduševljeni su ostali i njezini pratitelji koju su joj to pokazali komentarima. „Fantazijo“, „Moja najljepša i najbolja na svijetu“, „Lijepa“, „Beskrajno lijepa žena“, samo su neki od komplimenata koje su joj uputili.

Podsjetimo, Lidija je nedavno objavila fotografiju na kojoj je pozirala u svojem walk-in ormaru i to vrlo oskudno odjevena. Tada je u fokusu bila njezina vitka noga, ali i dekolte. Na ovu, ali i na sve druge njezine objave, pratitelji reagiraju s oduševljenjem, a posebno ih oduševljava njezin mladolik izgled i vitka linija. Dodajmo da je na Instagramu prati više od 245.000 ljudi.

VIDEO Sanja Brajković s Radija Sljeme: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

 

VEČERNJAKOVA RUŽA

Nezaboravni trenuci s dodjela: Ena je po nagradu došla u kostimu s predstave, a druženja s Oliverom svi pamte

Ena Begović je svakako željela doći na dodjelu nagrada, pozdraviti svoju publiku i zahvaliti svima koji su glasali za nju. Stoga smo scenarij svečanosti prilagodili kraju njezine predstave, a slučajni prolaznici, ispred službenog ulaza u zgradu HNK Zagreb, u čudu su gledali veliku divu kako u kostimu iz predstave uskače u automobil koji ju je dovezao do Kerempuha, gdje joj je Ružu predao tadašnji glavni urednik Večernjeg lista Branko Tuđen.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Zubatac
Zubatac
16:37 18.03.2022.

Mediji su stvorili svoju vlastitu virtualnu Jugoslaviju tako da nas srbi i bosanci svaki dan siluju na televiziji, portalima, novinama..

BE
bezveze
18:56 19.03.2022.

Omatorela ciganka

PV
prcko.vita
17:06 18.03.2022.

Nemoći na hrti da pronađe seriju bolji život, zašto? zar u Hrvatska nema bolji život? Braćo, pomaganje mene da nađe na hrti seriju bolji život, ja hoću život, bolji život...