Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru Zagreba

Marija Borić podijelila neugodno iskustvo iz kafića: 'Bebu sam prematala na WC školjci, tamo se ne vraćam'

Zagreb: Poznati na modnoj reviji dizajnerice Aleksandre Doj?inovi?
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/13
18.03.2022.
u 14:10

Glumica Marija Borić Jerneić (41) podijelila je s pratiteljima neugodnu situaciju koju je sa svojim sinčićem doživjela u jednom kafiću u centru Zagreba, a sve je opisala u objavi na Instagram storyju

Glumica Marija Borić Jerneić (41) podijelila je s pratiteljima neugodnu situaciju koju je sa svojim sinčićem doživjela u jednom kafiću u centru Zagreba, a sve je opisala u objavi na Instagram Storyju.

"Danas u jednom poznatom kafiću u centru Zagreba u kojem, naravno, nema prostora gdje bi se beba mogla presvući, pitam konobaricu smijem li presvući dijete na klupici koju nitko ne vidi, samo što me nije izbacila van. Eto, toliko je bila ljubazna' prema meni. Pitam je gdje bi mogla to napraviti, a ona mi kaže pa na WC-u (beba nema još 2 god.)", započela je glumica.

"Oke, oke, oke, mislim si ja, pa kaj je tebi, wc vam nije čist, al nema veze ne kažem ništa, ne želim se raspravljati. Ugl, stavila sam svoju jaknu na školjku (jakna se upravo pere), presvukla dijete i odlučila da se tamo više ne vraćam. Ne zbog toga što nemaju prostor za presvlačenje, nego zbog neljubaznosti, manjka empatije i nimalo razumijevanja", zaključila je Marija.

Foto: Instagram
Podsjetimo, Marija je od 2019. godine u braku s Branimirom Jerneićem. Vjenčali su se u bajkovitom Wedding Resort Corberonu u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića, gdje je na svadbenom slavlju uživalo njihovih 150 gostiju.

U vrijeme kada su se vjenčali, Branimir je bio savjetnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, a krajem kolovoza objavljena je informacija kako je postao novi je predsjednik Uprave tvrtke ELMECH SINTERMAK. Krajem ožujka 2020. godine u jeku pandemije koronavirusa Marija je rodila sina, a suprug nije mogao biti uz nju.

VIDEO Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"


 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
14:35 18.03.2022.

Bravo mamika...S djetetom u kafić...i jos onda se čudis...Ja kao otac troje djece i supruga nismo imali takvih avantura..Mozda zato jer nismo hodočastili po kafićima

Avatar Burviles
Burviles
14:37 18.03.2022.

ne razmem,s malim djetetom sjedi u kafiću punom dima i onda glumata !!!!

Avatar Asterix
Asterix
15:01 18.03.2022.

Danas je normalno pustiti djete da viče, ciči, trči među stolovima bez ikakvog obzira prema ostalim gostima. Postoje prikladnija mjesta za izaći s djecom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije