Jedan od najzgodnijih Hrvata

Vlaho Arbulić pozirao bez majice na zagrebačkom Dolcu i izazvao pomutnju: 'Kumice na aparatima'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Premijera predstave "Krvava svadba" na Dubrovačkim ljetnim igrama
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Poznati na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Vlaho Arbulić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
vlaho arbulić
Foto: Dušan Petrović
Foto: Dušan Petrović
Foto: Promo
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Promo
Vlaho i Zsa Zsa
20.08.2022.
u 10:00
Vlaho je izazvao pravu pomutnju na zagrebačkom Dolcu gdje je popio kavu bez majice i pokazao isklesani torzo i brojne tetovaže te preplanuli ten. ''Dolac bakice se onesvjestile'', ''Kumice na aparatima'', ''Top'', ''Radno radno'', ''Kralj'', pisali su oduševljeni pratitelji
Pogledaj originalni članak

Glazbenik i model Vlaho Arbulić (32) na svom je Instagram profilu objavio fotografiju i opravdao titulu jednog od najseksi Hrvata.

Vlaho je izazvao pravu pomutnju na zagrebačkom Dolcu gdje je popio kavu bez majice i pokazao isklesani torzo i brojne tetovaže te preplanuli ten.

''Dolac bakice se onesvijestile'', ''Kumice na aparatima'', ''Top'', ''Radno radno'', ''Kralj'', pisali su oduševljeni pratitelji no nekima je zasmetalo što je skinuo majicu u centru grada.

Podsjetimo, Vlaho je nedavno boravio u Grčkoj odakle je podijelio nekoliko fotografija među kojima je i ona je na na kojoj je pozirao ogrnut ručnikom, a u prvi plan pao je njegov isklesani torzo i brojne tetovaže te preplanuli ten. Uz fotografiju je kratko stavio emotikone plavog srca i grčke zastave te otkrio kako odmaraju na popularnom party otoku Mykonosu, a ispod fotografije koja je ubrzo skupila preko 4100 lajkova i brojne komentare.

Glazbenik na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života, a glavna zvijezda je njegova kći Luce (7) koju je dobio s Tatjanom Dragović koja iz braka s tenisačem Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece- kći Amber Mariju (19) i sina Emanuela (14).

Vlaho i Tatjana su nedavno proslavili devetu godišnjicu veze. Tom prigodom  Tatjana je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu. Par na fotografiji nosi kacige te Tatjana sjedi iza Vlahe te su oboje odlično raspoloženi. U opisu je Tatjana kratko istaknula da slave godišnjicu, a potom dodala emotikon koji plazi jezik. 

U komentarima su im pratitelji uputili komplimente. "Divni", poručila im je pjevačica Jelena Rozga, a mnogi su uputili čestitke. "Zar je već toliko prošli", dodali su, kao i brojne emotikone srca.

Tatjana i Vlaho upoznali su se u jednoj zagrebačkoj teretani, a u listopadu 2014. godine na svijet je stigla malena Luce u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

ludi noćni provod

Bivša Viktorijina anđelica partijala u Beogradu, pozirala je s popularnom pjevačicom i uzela mikrofon u ruke

Nakon što se smjestila u hotel u centru grada prisustvovala je rođendanskoj proslavi poznatog srpskog PR stručnjaka Milana Blagojevića. Na su bile brojne poznate osobe, a fotografije s manekenkom na svom je Instagram profilu podijelila i pjevačica Seka Aleksić. Obje su očarale u elegantnim crnim haljinama, a pjevačica je uz zajedničku fotografiju napisala ''nevjerojatna žena''.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

HU
Humbleandhonest
13:30 20.08.2022.

U gradu se ne ide i ne sjedi bez majice, pa ni u prčvarnicama. Nekultura.

Avatar tarana
tarana
12:08 20.08.2022.

Ko je ovaj?

PH
Prosječni Hrvat
01:26 21.08.2022.

Članak je fantastičan samo fali oznaka PROMO. Ajmo malo od anonimusa koji troši Ivaniševićeve pare raditi celebrtija.