Javio joj se i Željko Samardžić

Neda Ukraden napunila je 72 godine i pozirala u kupaćem kostimu i poručila: Pustite predrasude

Foto: Instagram
1/7
19.08.2022.
u 20:30

Da mi je netko rekao “život je lijep” i kad napuniš sedam banki, da ću pjevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu - rekla bih: “šališ se”, napisala je pjevačica u opisu fotografije.

Pjevačica Neda Ukraden proslavila je ovaj tjedan 72. rođendan i s obožavateljima je podijelila na Instagramu dio atmosfere s obiteljskog slavlja njezinog rođendana, a sada je u novoj objavi pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu.  

- Da mi je netko rekao “život je lijep” i kad napuniš sedam banki, da ću pjevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu - rekla bih: “šališ se”. Ali, istina je! Zato, uživajte koliko možete i dok možete. Pustite predrasude! Unuka mi kaže: "stani da te slikam". I evo, slika! - napisala je pjevačica u opisu uz fotografiju.

Foto: Instagram

- To Nedooooo - napisao je u komentaru pjevačici njezin kolega Željko Samardžić, a drugi obožavatelji su napisali: Predivna i sa sedam banki. A izgledaš kao da imaš četiri banke, a prije svega Nedo, ti si dama. Sve pohvale za izgled. Divim Vam se! Predivni ste. Kako održava svoju formu Neda je otkrila nedavno u intervju za Dnevnik.hr.

- Održavati dobru formu i nešto što vam je nasljeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvijek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svijest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost - rekla je tada Neda. Često se uz njezino ime dodaje i titula najseksi bake Balkana i ona kaže kako je to uvijek nasmije i nimalo joj ne smeta.

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

SH
shuljic50
23:13 19.08.2022.

Moja supruga izgleda,puno ljepše od te sponzoruše,i to u dvodjelnom kostimu,a ima isto 72god.

DU
Deleted user
22:43 19.08.2022.

Narodna uzrečica kaže: "Život je lijep kad nisi slijep", tj. kad vidiš ljepotu i dobrotu koja te okružuje..Neki ljudi imaju dar da u svemu pronađu ljepotu..

DU
Deleted user
22:02 19.08.2022.

Tko je taj Babac, iz koje zemlje tko je Željko Samardžić, jeste li sigurni u kojoj državi izlazite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije