BORI SE

Voditeljica Doris Pinčić progovorila o zdravstvenom problemu koji ju muči: 'U početku nije lako'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Doris Pinčić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: HRT screenshot
Foto: Facebook
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: HRT screenshot
Foto: Facebook
Foto: Ivana Planinić Ćurić
Doris Pinčić i Davor Guberović
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: facebook
02.10.2024.
u 14:02
Ima li nas još ovdje koji muku mučimo s bolnim leđima', upitala je svoje pratitelje, a zatim otkrila što joj pomaže u ublažavanju bolova.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović rado je viđeno lice na malim ekranima kada ujutro vodi emisiju "Dobro jutro Hrvatska", a svoj privatni život voli držati podalje od očiju javnosti. No, nedavno se javi na društvenim mrežama te podijelio dio svog svakodnevnog života. Ovoga puta tako se požalila na bolove koji ju dugo muče. Doris je ispričala da joj to stvara veliki problem. 'Ima li nas još ovdje koji muku mučimo s bolnim leđima', upitala je svoje pratitelje, a zatim otkrila što joj pomaže u ublažavanju bolova.

'Ovaj 'bodljikavac' za moja leđa u zadnje vrijeme puno znači. U početku nije lako hodati po ovome! Ali kad sam pobijedila samu sebe... ide! Trudim se barem desetak minuta svako jutro, još dok sam u pidžami. I imam osjećaj da su leđa stvarno bolje', opisala je.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, otkako se drugi put udala naša popularna voditeljica i glumica svoj privatan život nastoji držati podalje od očiju javnosti. Fotografije s njezinim suprugom Davorom Guberovićem prava su rijetkost, a sada je na društvenoj mreži Instagram objavila njih nekoliko. - Slemenova špica, prijevoj Vršić, Slovenija - napisala je pored niza fotografija iz prirode, a jedan je sa suprugom Davorom kako se smiju jedno drugom. 

Ovaj poznati par spojila je velika ljubav prema planinarenju, a zajedno su se jednom popeli i na Kilimandžaro o čemu je Doris pisala na društvenim mrežama. - Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s Vlatkom Kalapošem. To je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo - istaknula je tada lijepa voditeljica. 

Ako se prisjetimo, voditeljica i njezin suprug u rujnu prošle godine dobili su kćerkicu Divnu, samo jedan dan nakon što je Doris proslavila svoj 35. rođendan. Vjenčali su se u studenom 2022. godine na intimnoj ceremoniji isključivo s najbližim i najdražim im ljudima. 

GALERIJA Znate li kako dosita izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

Foto: Instagram screenshot
Foto: Luka Klun/PIXSELL
Zagreb: "Ma?i?" Marko Grubni? predstavio knjigu "Otkrit ?u vam tajnu"
Foto: Luka Klun/PIXSELL
Zagreb: "Ma?i?" Marko Grubni? predstavio knjigu "Otkrit ?u vam tajnu"
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

VIDEO Reperu P. Diddyju prijeti teška kazna zbog seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TP
The_Point
18:25 02.10.2024.

Križobolja je 4. po redu uzrok bolovanja u svijetu. Najčešće se radi o bolovima u mišićima leđa zbog prenapregnutosti, ali su moguće i razne bolesti same kralježnice. Dakle, prvo dijagnostika, a zatim medicinska terapija. Fizikalna najčešće, a po potrebi i neka druga.

DI
dino85
17:25 02.10.2024.

Nemojmo se zavaravati s bolom u leđima, ako nema "mehaničkih" oštećenja u 99% slučajeva je u pitanju psiha i psihička preopterećenost, popularni štres. Obično i počinje od Herpesa, bola u leđima, gastritisa, bezsanicama, lupanjem srca itd. Ali je najgore kadd pogodi psihu, koja je obično na kraju i ako se neopametite na vrijeme, dolazi kao bombon na tortu depresija u različitim oblicima neki put lakšim a i jako teškim oblicima. Stoga pamet u glavu i nesrljajte na OP. i nevjerujte svakom ortopedu i kirurgu. Nemožete dušu prodavat za novac i tražiti od Boga da vam puni baterije, mnogi to rade i nadoknađuju sportom, ali ni to neide dugo, ako pretjerate, naročito muškarci onda ih oplete srce.