intenzivna druženja

Zaljubili se Samanta i Damir iz showa 'Ljubav je na selu'? Zbog ovih fotki svi bruje da su zajedno

Foto: instagram
Foto: instagram
04.07.2023.
u 08:00
Samanta i Damir intenzivno se druže posljednjih godinu dana, a evo gdje provode slobodno vrijeme
Pogledaj originalni članak

RTL-ov show 'Ljubav je na selu' iznjedrio je brojne ljubavi, ali i prijateljstva. Samanta Knežević i Damir Topolek upoznali su se na snimanju 14. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Prijateljska iskra odmah se rasplamsala, a izgleda kako su se intenzivna druženja nastavila i nakon showa.

Posljednjih godinu dana puno vremena provode zajedno - često putuju što vole zabilježiti i na društvenim mrežama. Nedavno su bili na našoj obali, gdje su uživali na murterskim plažama. Definitivno uživaju u zajedničkim druženjima pa se mnogi pitaju je li prijateljstvo preraslo u nešto više. Ako je suditi po tome kakve djevojke odgovaraju Damiru, Samanta je za njega pun pogodak.

Foto: instagram

- Bilo bi odlično da je cura puna dobre vibre, energije, da je sportski tip, da voli biti u stalnom pokretu, da je spontana na kvadrat, na treću, na četvrtu, odnosno, da voli otići u kino, otići na kuglanje, otići u šoping, otići u prirodu, otići na bazene, spontano provesti vikend u wellnessu. u nekim toplicama ili se spontano spremiti u pet minuta i otići na neki vikend na more. Kada sam spomenuo sportske tipove, naravno ne presportski, malo ću se sada našaliti pa reći, ako ćemo igrati tenis, badminton ili slično i ako me bude pobjeđivala, naravno da ćemo morati zamijeniti sport, ali ako će me pobjeđivati u boksu, e onda ću morati nju zamijeniti. Šala mala - rekao je uoči emitiranja 14. sezone.

VEZANI ČLANCI: 

Nažalost, iako je njegov odnos s Josephinom obećavao, par nije ostao skupa. Skupa nisu ostali ni Samanta i Neven Landeka, s kojim se pred kamerama znala upustiti u strastvene igrice. Ako već kod Samante i Damira nije u pitanju ljubav, onda je svakako veliko prijateljstvo. Što je od toga vrijeme će pokazati. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu situaciju koju je imao s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.