tuga u obitelji

Preminuo unuk (19) Roberta De Nira, vijest potvrdila njegova shrvana majka: Ne znam kako živjeti bez tebe

New York: Premijera filma Joy
Foto: Dennis Van Tine/Geisler-Fotopress
1/9
03.07.2023.
u 11:30

Drena de Niro (51), najstarija kći Roberta de Nira, objavila je da je njezin sin, Leonardo de Niro Rodrigez (19), preminuo

Velika tuga zadesila je obitelj slavnog glumca Roberta De Nira (79). Njegov unuk Leonardo de Niro Rodrigez (19), sin njegove najstarije kćeri Drene, preminuo je, a tužnu vijest na društvenim mrežama otkrila je upravo njegova majka. 

Glumica Drena De Niro (51) objavila je emotivnu poruku na Instagramu kojom je svoje pratitelje obavijestila o tužnoj vijesti. 

VEZANI ČLANCI: 

- Moj lijepi slatki anđele. Voljela sam te bez riječi i opisa od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Voljela bih da sam sada s tobom. Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti širiti ljubav i svjetlost koju si me natjerao da osjetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i voljela bih da te ta ljubav mogla spasiti. Neopisivo mi je žao. Počivaj u miru i vječnom raju dragi moj dječače - napisala je Drina uz fotografiju sina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

 

Što je točan uzrok smrti za sada nije poznato jer Leonardova obitelj nije otkrila nikakve detalje vezane uz njegovu smrt. Inače, Drena je najstarija od sedmero De Nirove djece, a glumac ju je dobio u braku s prvom suprugom, glumicom Diahnne Abbott.

VIDEO Rade Šerbedžija došao u goste kod Nevena Ciganovića 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije