SUPERTALENT HRVATSKA

Zbog ovog nastupa Maja će na pozornicu dotrčati u papučama, a Martina zasvirati klavir

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
19.10.2024.
u 13:11
Hvarski šarmeri Dario i Slavko doslovno će izuti žiri iz cipela.
Pogledaj originalni članak

Dario Belić, 38-godišnji operni pjevač iz Jelse na Hvaru, i njegov prijatelj Slavko Reljić ove će nedjelje udružiti snage i nakratko preseliti Dalmaciju u studio Supertalenta. Prvo što će žiri primijetiti po dolasku na pozornicu bit će njihova visina od preko 2 metra, zbog čega će se Maja zapitati: „Jeste li vi dva najveća čovjeka u Supertalentu ikada?“, na što će simpatični dvojac šaljivo odgovoriti da možda nisu najviši ikad, ali jesu najteži.

Dario će zatim zapjevati jednu od najljepših dalmatinskih pjesama koju će Slavko popratiti na klaviru, a nakon što će oduševljena publika tražiti bis, Martina će im dati ponudu koja se ne odbija. Od Davora će posuditi dioptrijske naočale kako bi bolje vidjela note, sjesti za klavir i zasvirati. Dok će Dario i Slavko izvoditi duet u Martininoj pratnji, Maja će uživati u nastupu pritom odmarajući noge od visokih potpetica. No kad će je momci neočekivano pozvati da im se i ona pridruži, Maja će spremno prihvatiti poziv te na pozornicu dotrčati u papučama, a zajedno će publici prirediti zabavu za pamćenje.

VEZANI ČLANCI:

Ovakvu pozitivnu atmosferu gledatelji definitivno neće htjeti propustiti, a što će ovaj dalmatinski duo u nepogrešivoj kombinaciji sa žirijem otpjevati, doznajte u nedjelju u četvrtoj audicijskoj epizodi Supertalenta na Novoj TV!

GALERIJA: Zbog ovog nastupa Maja će na pozornicu dotrčati u papučama, a Martina zasvirati klavir

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.