JADRANKA ĐOKIĆ

Sjećate li se nje? Glumila je sestru Helgu u 'Našoj maloj klinici', a evo kako danas izgleda

Foto: Youtube Screenshot
1/23
19.10.2024.
u 11:01

Đokić danas njeguje drukčiji izgled, više nije plavuša već ima smeđu kosu, te tu boju kose nosi već nekoliko godina. U posljednje vrijeme fotografi je rijetko uhvate u javnosti, pa je tako njena najnovija fotka iz 2023. godine. Tada je u rodnoj Puli uživala u šetnji sa svojim psićem.

Glumicu Jadranku Đokić mnogi su zapamtili po ulozi sestre Helge u 'Našoj maloj klinici'. Od hit-serije u kojoj se Helga brinula o pacijentu Zadri prošlo je puno vremena, čak 16 godina, a Jadranka se od tada dosta promijenila. 
Đokić danas njeguje drukčiji izgled, više nije plavuša već ima smeđu kosu, te tu boju kose nosi već nekoliko godina. U posljednje vrijeme fotografi je rijetko uhvate u javnosti, pa je tako njena najnovija fotka iz 2023. godine. Tada je u rodnoj Puli uživala u šetnji sa svojim psićem. 

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/23

Rođena je u gradu najljepšeg kina na otvorenom, u Puli, Hrvatska. Glumu je magistrirala na Zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Na drugoj godini studija, snimila je svoju prvu zapaženu filmsku ulogu u filmu FINE MRTVE DJEVOJKE Dalibora Matanića. Od tada kontinuirano radi vješto balansirajući kroz kazališni, televizijski i filmski izričaj u suradnji s mnogim etabliranim domaćim i stranim redateljima. Trenutačno je zaposlena na mjestu prvakinje drame Hrvatskog narodnog kazališta, a stečeno iskustvo pokušava prenijeti i studentima glume asistirajući na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

Njen rad nagrađen je nizom nagrada na svim poljima poput ovogodišnje najveće državne nagrade Vladimir Nazor za predstave “Tri sestre” i “Idiot” te Zlatna Arena za glavnu žensku ulogu u filmu “Iza stakla” Zrinka Ogreste.
U Sarajevo se rado vraća, kako s predstavama tako i s filmovima. Godine 2009. snimila je svoje prve kadrove u Sarajevu za film “The Storm” s redateljem Hans-Christianom Schmidom te glumicama Kerry Fox i Anamarijom Marinca, a 2020. vraća se u Sarajevo snimati film “Koncentriši se baba” u produkciji Sarajevo Film Festivala s redateljem Pjerom Žalicom. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

VIDEO Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Komentara 2

OZ
ozbiljan22
13:27 19.10.2024.

Dobra žena.

Avatar Make my day
Make my day
12:58 19.10.2024.

Gospođa Kljukić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije