OBITELJSKA IDILA

Željku je 'Ljubav je na selu' promijenila život: Zahvaljujući emisiji dobio je dvije kćeri

Foto: RTL
Foto: RTL
Željko Bilić
Foto: FACEBOOK
Željko Bilić
Foto: FACEBOOK
Željko Bilić
Foto: Facebook
27.07.2023.
u 22:00
- Tek sad vidim koliko se toga propusti u životu kad je čovjek sam. Obitelj mi je najvažnija, sve drugo mi je u drugom planu, istaknuo je Željko.
Pogledaj originalni članak

Željko Bilić iz Golaša kraj Bala osvojio je srca gledatelja u desetoj sezoni 'Ljubav je na selu', a upravo zahvaljujući emisiji upoznao je Felinu Anić. Felini je Željko zapeo za oko čim ga je ugledala na televizijskom ekranu, skupila je hrabrost i javila mu se. Ubrzo su se našli, zaljubili, a sada imaju prekrasnu obitelj.

"Drago mi je da sam bio dio tima u desetoj sezoni i preporučio bih svakome da se prijavi. Ja sam o tome razmišljao dvije godine prije toga i na kraju treba imati i hrabrosti. Malo hrabrosti i puno ljubavi - to je recept za emisiju 'Ljubav je na selu'", rekao je Željko za RTL.

"Kad sam ugledala Željka na televiziji, u dubini srca sam znala da je upravo on ta osoba za mene. Činilo mi se kao da ga oduvijek poznaje. Jednostavno se dogodio 'klik' s obje strane, a sve ostalo nakon toga je išlo prirodno i bez ikakvog forsiranja", ispričala je Felina.

VEZANI ČLANCI

Otkrila je i što ju je privuklo na farmeru koji je zbog svog šarma u emisiji zaradio nadimak 'istarski Casanova'. 
"Na Željku me, uz fizički izgled, prvenstveno privukla karizma kojom zrači. Opisala bih ga kao lucidnog, snalažljivog, ali dosta strpljivog.

Fokusiran je na sadašnji trenutak i neki put mi se čini kao da živi u nekom 'zen-modeu'", objasnila je Felina.

Par je dobio kćer Emili početkom prosinca 2019., a drugu kćer Vitu u srpnju 2021.

"Tek sad vidim koliko se toga propusti u životu kad je čovjek sam. Obitelj mi je najvažnija, sve drugo mi je u drugom planu", istaknuo je Željko.

Felina i Željko su se trebali oženiti 12. rujna 2020. godine te su namjeravali na svadbu pozvati sve natjecatelje iz desete sezone 'Ljubav je na selu', no zbog koronavirusa morali su sve odgoditi. 

Inače, Željko je prije tri godine imao prometnu nesreću u kojoj je automobilom marke Opel naletio na vepra teškog 130kg, a sve detalje podijelio je na svom Facebooku. 

'Zanimljiva je naša prometna policija.. Ni 'kako ste?' ni 'da li sam ozlijeđen?'... Prva rečenica: 'Čini nam se da ste vozili brzo!!'. A divlja svinja je išla pomalo kad je nisam mogao nikako izbjeći?!', napisao je i dodao: 'To što sam se najmanje tri puta okrenuo s autom po cesti to nema veze.. Veliki su stručnjaci za brzinu. Vozio sam kruh i mlijeko doma ženi s Opelom od 17 godina. Nisam vozio Ferrari.'

VIDEO: Preminula je Sinead O'Connor, legendarna i često kontroverzna pjevačica 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.