Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašla staru fotku

Prepoznajete li na ovoj fotografiji jednu od naših najpoznatijih voditeljica? Ovu frizuru je tad obožavala

Foto: Instagram
1/14
27.07.2023.
u 10:09

Iako je sada prepoznatljiva po dugoj plavoj kosi, krajem 90-ih Barbara Kolar imala je pomalo drugačiji imidž

Barbara Kolar (53) jedna je od naših najpoznatijih voditeljica, a mnogima i omiljena, a svi je prepoznaju po dugoj plavoj kosi. No, nije uvijek imala ovakvu frizuru i dugu kosu. S pratiteljima je sada podijelila fotografiju nastalu krajem 90-ih godina kada je imala kratku kosu, a iako nije bila plava, imala je plave pramenove. Tu frizuru je, kako je napisala u opisu, tada obožavala.

- U čišćenju obiteljske kuće čovjek svašta nađe, recimo stare fotografije. Ova je s kraja 90-ih - znam po frizuri koju sam obožavala! Zgodan razgovor za tadašnji Obiteljski radio sa šarmantnim Armandom Assanteom (tko zna bi li on uspio datirati fotku prema svojoj kosi) - napisala je još u opisu.

 "Ova kosa je sve", "Ne bih te nikad prepoznao", "Odlično vam stoji kratka kosa", "Sad sam ljubomorna", pisali su brojni pratitelji pod fotografijom.

Armand Assante američki je glumac koji je poznat po brojnim filmovima, poput "Odiseje", "Kraljevi mamba", "Kobne strasti", "Paklena četvrt", i slično. 

VEZANI ČLANCI

Nedavno je voditeljica podijelila s pratiteljima da je bila na izletu i to u unutrašnjosti Hrvatske, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Barbara je podijelila fotografije na kojima je pozirala u bijeloj haljini s crnim detaljima. Ležernu kombinaciju upotpunila je crnom mašnom i sandalama s remenčićima, a isticao se i njezin prirodan izgled bez šminke. Moglo se vidjeti kako je voditeljica uživala i opuštala se.

- Na izletu u Podravini. Nadam se da je i vama dobar vikend - napisala je Kolar u opisu fotografije. Označila je i lokaciju - Koprivnicu.

Osim mnogobrojnih pratitelja u komentarima, Barbari se javila i pjevačica Ivana Vanna Vrdoljak (52).

- Moja Koprivnica je uvijek dobar izlet - poručila joj je.

Inače, Barbara se ne srami prirodnog izgleda, a imali smo je već priliku vidjeti bez šminke. Naime, u studenom prošle godine voditeljica  je pozirala s osmjehom na licu, a na sebi je imala sivi kaput, dok joj je glavu grijala zelena kapa. Uz fotku, koja je nastala u Zagrebu napisala je: “U potrazi za Božićem. U prirodi samo prirodno." Brzo je skupila gomilu lajkova i komentara, a jedna pratiteljica posebno je pohvalila to što se voditeljica slika bez filtera i šminke.

Isto je učinila i početkom srpnja, u kolovozu,  ali i u kolovozu prošle godine, kada je pokazala kako izgleda kad se ne počešlja.

VIDEO Preminula je Sinead O'Connor, legendarna i često kontroverzna pjevačica

Komentara 4

PR
prajdali100
11:27 27.07.2023.

Vrijeme čini svoje.

DA
dado8888
01:13 28.07.2023.

Glavata želva

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
21:27 27.07.2023.

Di su fotke od 3/4 karijere dok je bila debela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije