zvijezda lud, zbunjen, normalan'

Znali smo je kao crvenokosu Mariju, vlasnicu 'San Rema', a danas izgleda potpuno drugačije

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Komemoracija za glumca Mirsada Tuku
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Komemoracija za glumca Mirsada Tuku
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Komemoracija za glumca Mirsada Tuku
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Komemoracija za glumca Mirsada Tuku
Foto: Nova TV
Foto: .
dva smo svijeta različita,tatjana šojić,željko duvnjak (1)
Foto: Jasmin Agović
Foto: Jasmin Agović
Foto: Jasmin Agović
Foto: Jasmin Agović
Foto: Nova TV
16.07.2023.
u 21:00
Iako je etablirana glumica, Tatjana se u javnosti rijetko pojavljuje pa je mnogi gledatelji hit-serije na prvi pogled nisu lako prepoznali
Pogledaj originalni članak

Jedna od najboljih bosanskohercegovačkih glumica Tatjana Šojić, koju gledatelji najbolje znaju kao konobaricu Mariju iz hit serije "Lud, zbunjen, normalan" bila je jedna od mnogih glumaca koji su prisustvovali komemoraciji za preminulog kolegu Mirsada Tuku. Bosanskohercegovački glumac preminuo je u 59. godini. Smrt je nastupila nakon duge i teške bolesti, a već neko vrijeme rijetko se pojavljivao u javnosti.

Komemoracija je održana u četvrtak u sarajevskom Kamernom teatru 55, a Tatjana je došla s kolegicom Gordanom Boban koja je u humorističnoj seriji glumila Ivanu

VEZANI ČLANCI

Iako je etablirana glumica, Tatjana se u javnosti rijetko pojavljuje pa je mnogi gledatelji hit-serije na prvi pogled nisu lako prepoznali. I dok je iz "Lud, zbunjen, normalan" pamtimo kao crvenokosu vlasnicu kafića "San Remo", glumica danas ima kratku sijedu kosu.

Prošle godine svoju drugačiju frizuru pokazala je na crvenom tepihu 28. izdanja Sarajevo film festivala. Glumica vrlo bogate karijere, koja uživa poseban ugled među kolegama, kazališnim i filmskim umjetnicima, u kreaciji Kaftan studija oduševila je sve koju su je ugledali. U ledeno sivoj kreaciji predimenzioniranih svilenih rukava, izgledala je poput skulpture te je na crveni tepih donijela decentan, vrlo elegantan glamur. Besprijekornu modnu kombinaciju, pročišćenog dizajna popratio je dizajnerski nakit Elird jewelery.

Tatjana ne daje često intervju i dosta se povukla iz javnost nakon što joj je 2009. godine preminuo suprug, glumac Žan Marolt koji je također glumio u "Lud, zbunjen, normalan" i igrao je Enesa Hadžiethemćumurovića. U jednom intervju koji nam je dala prije nekoliko godina otkrila je samo mali dio svog privatnog života i ispričala nam je kako provodi svoje slobodno vrijeme te je otkrila kako se odveze u prirodu na dozu opuštanja, a hobiji i ljubav su joj jahanje i glazba. S gitarom se “druži” još od muzičke škole, a sviranje klavira i saksofona je, rekla nam je tada, samo za njezine uši.

VIDEO Otkazan koncert Jelene Karleuše na Barbarincu: 'Ovakve stvari u 21. stoljeću? Fašizam'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.