nije izdržao

Zvijezda hit serije 'Euforija' preminula u 26. godini: Pronašli su ga u kući

Foto: HBO
Foto: HBO
Foto: HBO
01.08.2023.
u 08:08
Vlasti i dalje utvrđuju uzrok smrti glumca  Angusa Clouda, a pokrenuta je i istraga
Pogledaj originalni članak

Američki mediji javljaju da je glumac Angus Cloud, poznat po ulozi u iznimno popularnoj američkoj tinejdžerskoj seriji "Euforija", preminuo u 26. godini u obiteljskoj kući u Oaklandu. Prije samo tjedan dana suočio se sa smrti svoga oca, a izvor za TMZ rekao je da se zatvorio u obiteljsku kuću u Irskoj kako bi "prevladao tugu" nakon sprovoda. 

"Teškog srca danas smo se morali oprostiti od nevjerojatnog čovjeka. Kao umjetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je svima nama bio poseban na mnogo načina", izjavila je glumčeva obitelj u ponedjeljak. Njegova majka pozvala je hitnu pomoć u ponedjeljak oko 11.30, pišu mediji, te rekla operaterima na liniji kako glumac nema puls.

VEZANI ČLANCI

"Prošli tjedan pokopao je oca i intenzivno se borio s ovim gubitkom. Jedina utjeha koju imamo jest to što znamo da je Angus sada ponovno sa svojim tatom, koji mu je bio najbolji prijatelj", izjavili su članovi obitelji. 

"Cloud je bio otvoren govoreći o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i nadamo se da njegova smrt može biti podsjetnik drugima da nisu sami i da se ne bi trebali sami boriti s tim u tišini. Nadamo se da ga svijet pamti po njegovu humoru, smijehu i ljubavi prema svima. Molimo za privatnost u ovom trenutku jer još uvijek obrađujemo ovaj razorni gubitak", zaključili su.

Vlasti i dalje utvrđuju uzrok smrti glumca, a pokrenuta je i istraga. 

Inače, Cloud je u poznatoj HBO-ovoj seriji glumio Feza O'Neilla, dilera droge, od 2019. do 2022. godine, a vrlo je brzo ušao u srca gledatelja. Euforija je američka tinejdžerska dramska televizijska serija čiji je autor i scenarist Sam Levinson, a koja prati grupu srednjoškolaca prikazujući njihova životna iskustva pri traženju identiteta, traume koje doživljavaju, odnos prema drogama, prijateljstvu, ljubavi i seksu. Glavnu ulogu tumači Zendaya, a u seriji glume Maud Apatou, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demi, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schaefer, Algie Smith, Sidney Sweeney, Coleman Domingo, Jevon Walton, Austin Abrams i Dominic Fake.

Od svog debija Euphoria je dobivala pohvale kritike, ponajviše zbog kinematografije, priče, glazbe, glumačkih izvedbi i pristupa zreloj temi iako je serija kontroverzna zbog golotinje i seksualnog sadržaja, što su neki kritičari smatrali pretjeranim. Nominirana je za najbolji međunarodni program televizijske nagrade BAFTA i nagradu Udruge TV kritičara za najbolju dramu.

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.