obožava jadran

Zvijezda jedne od najpoznatijih serija ponovo u Hrvatskoj, snimila videe i nahvalila nas

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.09.2020.
u 19:37
Eva je sada na Hvaru odakle je objavila nove videe i pokazala da je odsjela u luksuznom hotelu Palace Elizabeth u centru Hvara, a na videu je pratiteljima snimila pogled na hvarsku rivu, ali i pokazala svoju sobu.
Pogledaj originalni članak

Američka glumica Eva LaRue, poznata po ulozi u jednoj od najpoznatijih kriminalističkih serija "CSI: Miami", obožava Hrvatsku. Ponovno je na Jadranu, i to na Hvaru.

Za sada je posjetila Split i Hvar, a za osam dana putuje za Dubrovnik. Iz Splita je prije dva dana objavila i video na kojemu se vidi koliko je oduševljena našom zemljom.

"Dobili smo negativne testove na korona virus i krenuli u okruženje s manje zaraženih. Jedna od mojih najdražih zemalja", napisala je Eva uz video na kojemu je rekla kako se vratila u predivnu Hrvatsku.

No, Eva je sada na Hvaru odakle je objavila nove videe i pokazala da je odsjela u luksuznom hotelu Palace Elizabeth u centru Hvara, a na videu je pratiteljima snimila pogled na hvarsku rivu, ali i pokazala svoju sobu.

Foto: Screenshot

Eva je jela u poznatom restoranu Gariful, koji privlači brojne svjetske celebrityje, u kojemu je prije samo koji mjesec jeo i Neil Patrick Harris.

Foto: Instagram

"Eva je uživala u specijalitetima kuće prema preporuci glavnog konobara. Proveli su cijeli večer u Garifulu i nisu se mogli odvojiti od krovne terase koja ima pogled na more. Više puta je naglasila kako joj je to bila nezaboravna večer i da uživa u našem ambijentu", rekli su iz restorana, piše 24 sata.

Prošli put kad je bila, prije dvije godine, posjetila je Split, Dubrovnik, Zadar, Korčulu, Hvar, Sipan i Šoltu.

"Hrvatska je službeno moja najdraža destinacija u Europi", tada je govorila. 

Tada je srela pjevačicu Severinu Kojić na terasi luksuznog hotela u Malom Lošinju, gdje su pozirale i pile koktele.

Foto: Instagram

"Moja susjeda u loungeu Severina i nevjerojatna hrpa novih prijatelja vidjeli su me kako ležim sama i napuštena tražeći svoj put kroz Hrvatsku! Svi su bili toliko nevjerojatni i dragi, pozvali su me na koktele i večeru! Ponekad neplanirani dijelovi puta postanu oni najposebniji", napisala je ispod fotografije sa Severinom Eva LaRue. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
PetiElement
19:52 10.09.2020.

Slatkica.. prirodna i simpatična

AU
austrougarskigeneral
21:09 10.09.2020.

bravissimo