JE LI OVO KRAJ?

Aco obustavio akciju: Bilo je onih koji su poručili "dabogda propali" i uplatili 50 lipa

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Cibona pobijedila Zadar i osvojila naslov prvaka Hrvatske
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Cibona pobijedila Zadar i osvojila naslov prvaka Hrvatske
09.07.2022.
u 09:00
Obustavljena akcija skupljanja novca za Cibonu preko Udruge 'Mi smo Cibona'
Pogledaj originalni članak

Kako se Cibonina uprava, predvođena financijskim direktorom Ivanom Matasićem i članom Skupštine Tomislavom Šerićem, nije oglasila i objavila koliko su oni skupili novca, Aleksandar Petrović objavio je da se njegova akcija obustavlja i da će svim uplatiteljima novac biti vraćen.

– Budući da Cibona ide dalje istim putem, akcija za spas kluba "Mi smo Cibona" obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. On će biti vraćen do kraja srpnja! – objavio je Aco na svom Twitter profilu ne htijući ništa objašnjavati osim sljedećeg:

– Naveo sam da će isplata biti do kraja srpnja jer će to činiti jedan jedini čovjek s računa Udruge "Mi smo Cibona". S obzirom na to da je u pitanju više od 500 uplata, ne možemo čovjeka zatrpati da bude na internetskom bankarstvu po cijele dane jer ima i svoj posao.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Cibona pobijedila Zadar i osvojila naslov prvaka Hrvatske

U akciju je bio uključen i odvjetnik Saša Pavličić Bekić, koji je s Acom bio i na inauguracijskoj presici i figurirao kao potencijalni novi predsjednik:

– Nažalost, iz kluba nam nikad nisu dostavili podatak koliko zapravo trebamo skupiti pa smo sve obustavili – objasnio je Saša, svjestan da je u ovoj akciji bilo ne samo onih s figom u džepu, koji su obećali pa nisu uplatili, nego i onih koji su odgovarali druge od uplate i sabotirali stvar.

Petrović je na Twitteru napisao i kako je bilo desetak uplata od 50 lipa uz poruku "dabogda propali".

Bilo kako bilo, Aco je senzibilizirao javnost za mogućnost propasti hrvatske sportske ikone, a samim time potaknuo i one koji su u klubu ostali da se trgnu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zagi101
13:46 09.07.2022.

evo onim jalnima i punim mržnje prema svemu zagrebačkom poručujem, karma će vam vratiti i to s kamatama