DINAMOV NAPADAČ

Henriquez: U finalu LP-a ću biti za svoje Čileance, Bravo i Vidal su odlični prema meni

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Henriquez: U finalu LP-a ću biti za svoje Čileance, Bravo i Vidal su odlični prema meni
21.05.2015.
u 22:45
- Upoznao sam i Brava i Vidala na okupljanju reprezentacije, odlični su prema meni. Uvijek sam najmlađi na tim okupljanjima i vrlo su me dobro prihvatili. Ponosan sam i sretan zbog njih u neku ruku. Predstavljaju Čile u najboljem u svijetlu - rekao je Henriquez.
Pogledaj originalni članak

Napadač Dinama Angelo Henriquez gledat će na TV-u finale Lige prvaka između Barcelone i Juventusa. Još ne zna za koga će navijati.

- Nisam siguran za koga ću navijati u finalu Lige prvaka. Iskreno, ne navijam ni za Juventus, ni za Barcelonu. No bit će mi teško izabrati svejedno - rekao je Henriquez za Goal.com.

Henriquez će se za to vrijeme vjerojatno pripremati s kolegama iz čileanske reprezentacije za Copa Americu.

- U svakoj momčadi je po jedan čileanski reprezentativac. Barcelona ima golmana Claudija Brava, koji vjerojatno neće igrati u finalu jer trener Katalonaca Luis Enrique koristi Ter Stegena u Ligi prvaka. A u Juventusu je Arturo Vidal, vjerojatno jedan od najboljih čileanskih nogometaša trenutačno - rekao je Henriquez pa dodao:

- Upoznao sam i Brava i Vidala na okupljanju reprezentacije, odlični su prema meni. Uvijek sam najmlađi na tim okupljanjima i vrlo su me dobro prihvatili. Ponosan sam i sretan zbog njih u neku ruku. Predstavljaju Čile u najboljem u svijetlu.

>> Što je još Angelo Henriquez rekao pročitajte na Goal.com

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.