NASTAVLJA SE KHL

Anisin opet u Ledenoj, sada protiv medvjeda

Foto: ' '
Anisin opet u Ledenoj, sada protiv medvjeda
07.10.2013.
u 12:06
- Imali smo dva slobodna dana, trebalo nam je to jer smo bili jako umorni, noge su nam u posljednjim utakmicama već bile jako teške
Pogledaj originalni članak

Hokejaši Medveščaka nanizali su pet pobjeda, a danas u 19.30 sati protiv Neftehimika iz Nižnjekamska traže i šestu.

Vjerujemo u 6:0

- Imali smo dva slobodna dana, trebalo nam je to jer smo bili jako umorni, noge su nam u posljednjim utakmicama već bile jako teške. Vjerujem da ćemo pobijediti i završiti ovaj domaći niz utakmica sa serijom 6-0 – rekao je napadač Medveščaka Andrew Murray. Zagrebačkoj publici danas će se predstaviti Matt Ellison, 29-godišnji Kanađanin koji je stigao umjesto Briana Willsieja.

Iza Ellisona je loš početak sezone, u švicarskom prvoligašu Bielu u sedam je utakmica imao tek jednu asistenciju, bez ijednog gola.

Tata ljubimac navijača

Trener Medveščaka Mark French imat će slatke brige kako sastaviti momčad jer nakon zdravstvenih problema u sastav mu se vraćaju čak tri beka – Steve Montador, Alan Letang te Mark Popovic, koji je propustio posljednjih devet utakmica zbog potresa mozga. Neftehimik, klub koji je na šestom mjestu Istočne divizije (medvjedi su također šesti, ali na Zapadu) dolazi s igračem koji će biti posebno zanimljiv zagrebačkoj publici.

Naime, za Neftehimik igra Mihail Anisin, sin legendarnog Vjačeslava koji je 1988./1989. igrao u Zagrebu. Mladi Anisin sigurno će imati dodatan motiv za dokazivanjem u Ledenoj, gdje je njegov otac mnogo puta uveseljavao domaće navijače igrajući za Medveščak Gortan.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.