DALIĆ IMA NEKOLIKO OPCIJA

ANKETA Tko bi trebao biti prvi napadač Hrvatske u završnici Lige nacija?

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
ANKETA Tko bi trebao biti prvi napadač Hrvatske u završnici Lige nacija?
19.09.2022.
u 22:15
Izabranici Zlatka Dalića će prvo ugostiti Dansku na Maksimiru 22. rujna, a protiv Austrije igrat će tri dana kasnije na stadionu Ernst Happel u Beču. Obje utakmice počinju u 20:45 sati.
Pogledaj originalni članak

Zlatko Dalić još uvijek nije do kraja izoštrio sliku o prvom napadaču hrvatske reprezentacije. 

Pred izbornikom vatrenih je nekoliko riješenja, a utakmice protiv Danske i Austrije poslužit će da konačno odluči koga vodi u Katar i tko će biti prva 'špica'. 

Međ najvećim favoritima se ističu Andrej Kramarić, Bruno Petković ali i Antonio Mirko Čolak iako je na pretpozivu. Čolak je za Rangerse već zabio devet pogodaka i igra u sjajnoj formi ove sezone, ako nastavi zabijati, poziv ga neće moći zaobići.

Foto: Lee Smith/REUTERS
Champions League Qualifying - Play-off First Leg - Rangers v PSV Eindhoven

Bruno Petković je podigao razinu forme te postigao šest pogodaka u tri asistencije, ali odigrao i dobru europsku utakmicu u Zagrebu protiv Chelseaja. Kramarić je standardan u svom Hoffenheimu te je za sada u Bundesligi upisao po dva pogotka i asistencije. 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
U 10. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo

Marko Livaja je još jedno riješenje i nalazi se među najboljim topnicima HNL-a uz šest golova i isto toliko dodavanja, ali nije čistokrvni napadač i on se najbolji snalazi iza klasične devetke. Ante Budimir također se nada svojim minutama iako nije zabio za Osasunu, ali uvijek je podsjećao na Marija Mandžukića zbog agresivnosti i borbenosti. 

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
U susretu 10. kola HNL-a Hajduk i Istra1961 na Poljudu igrali 2-2

Standings provided by SofaScore

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

FO
fouche541
00:01 20.09.2022.

Ista ekipa koja je igrala prvi dio lige nacija trebala bi igrati i dalje skupa.Zaslužili su a Petković svojom igrom nije pokazao da može igrati u repki.Pa on se svake 4-te utakmice vraća u obranu a protiv Milana lopta se od njgega odbijala ko od drva.Ono dpdavanje za gol bilo je premalo za igranje u repki.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:56 20.09.2022.

Nebitno. Na tako marginalnom natjecanju treba isprobavati nove opcije.

OS
osijek68
09:33 20.09.2022.

Opa stigli ponovo Brunini botovi. 2 pasa I tri gola u 50 utakmica I on je za repku? Da one mu*a Dalic bi Dao priliku mladima Belji, Musi, Simicu...ali svi znamo kolika su mu mu.a. Jedno pametno sto je napravio je bilo poslusati Modrica I decke u vezi taktike na SP. Ostalo bi bolje napravio bilo tko od nas