SP kvalifikacije:

Argentina i Brazila bez poraza

Foto: Lairys Laurent/ABACA
Argentina i Brazila bez poraza
08.10.2021.
u 09:09
Prve četiri reprezentacije se izravno plasiraju u Katar dok petoplasirana reprezentacija ide u regionalno doigravanje.
Pogledaj originalni članak

Brazil je jučer u južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2022. sa 3-1 pobijedio u Caracasu Venezuelu i kao neporažena reprezentacija sa 27 bodova prvi je na ljestvici.

U Carcasu je povela domaća momčad pogotkom Ramireza u 11. minuti, i Brazil je gubio sve do 71. minute kada izjednačuje Marquinhos. Na 2-1 za Brazil podiže Gabriel Barbosa s bijele točke, a na 3-1 povećava Antony u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice.

Argentina je u gostima odigrala neriješeno bez pogodaka protiv Paragvaja, ostavši također neporažena u južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2022. Argentina je odigrala 23 utakmice bez pogodaka pod trenerom Lionelom Scalonijem i druga je na ljestvici sa 19 bodova iza Brazila.

Prve četiri reprezentacije se izravno plasiraju u Katar dok petoplasirana reprezentacija ide u regionalno doigravanje.

Urugvaj i Kolumbija su također odigrali bez pobjednika 0-1 u Montevideu, dok je Ekvador sa 3-0 bio bolji kod kuće od Bolivije. Ekvador je utakmicu riješio u prvom poluvremenu golovima Estrade (14) i Valencije (17, 19). Peru je sa 2-0 kod kuće nadigrao Čile, a pobjedu su mu osigurali Cueva (35) i Pena (64).

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.