INCIDENT NA GROBNIKU

Armada u sačekuši napala Kohortu na naplatnim kućicama. Više osoba je ozlijeđeno

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Armada u sačekuši napala Kohortu na naplatnim kućicama. Više osoba je ozlijeđeno
05.10.2024.
u 15:48
Došlo je do tučnjave u kojoj su tri osobe, od kojih jedna maloljetna, zadobile lakše tjelesne ozljede.
Pogledaj originalni članak

Kasno sinoć izbila je tučnjava između navijačkih skupina u blizini Rijeke. Konkretno, potukle su se Armada i Kohorta, na naplatnim kućicama pokraj Grobnika. Kohortaši su bili u Puli na utakmici protiv Istre 1961 koju je Osijek izgubio 2:1 i vraćali su se kući, a Riječani su ih napali u sačekuši na Grobniku. Došlo je do tučnjave u kojoj su tri osobe, od kojih jedna maloljetna, zadobile lakše tjelesne ozljede.

Policijska uprava primorsko-goranska objavila je o ovom događaju priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

- Jučer, 4. listopada oko 22.15 sati zaprimiljena je dojava o tučnjavi u blizini naplatne postaje na Kikovici blizu Rijeke. Prema dosad prikupljenim saznanjima, dva su se kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici. Za vrijeme zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine s područja Rijeke i navedenih osoba, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja.

VEZANI ČLANCI:

MLADI BEZ MINUTAŽE

HNL postaje sve starija liga, a analiza Večernjeg pokazuje da je hrvatska budućnost zabrinjavajuća

Ove je sezone ulogu najmlađe ligaške momčadi (prosječna dob 23,7 godina) preuzeo Osijek. Momčad iz Slavonije pod novim sportskim direktorom Joseom Botom možda se nije pojačala, ali strahovito se pomladila. Na vrhu HNL ljestvice po broju korištenih U-21 igrača nalaze se četiri kluba, Osijek, Hajduk, Gorica i Šibenik, gdje je minute u svakom od njih skupljalo 12 igrača do 21 godine, no u Osijeku su takvi skupili uvjerljivo najviše minuta.

Dolaskom policije zatečeno je jedno kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka te 16 osoba, dok se drugo kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka udaljilo s mjesta događaja. U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Nakon pružene liječničke pomoći i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba u pratnji policijskih službenika prepraćeno je do čvora Bosiljevo.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica, kao i sudionika ovog događaja - objavili su iz policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
18:16 05.10.2024.

U hrvatskom jeziku ne postoji riječ sačekuša. Valjda to dolazi od glagola sačekati? To je zapravo zasjeda. Jer u zasjedi se čeka.

Avatar GF1
GF1
15:55 05.10.2024.

Zašto ti dečki iz Armade ne idu u MMA. Pa njima svi smetaju