SLAŽETE LI SE?

VIDEO Masovno se dijeli izjava vatrenog koju je dao za VL: 'Mišić je bolji vezni igrač od Rakitića'

GNK Dinamo i FC Sevilla u uzvratu šesnaestine finala UEFA Europske lige
Luka Stanzl/PIXSELL
05.10.2024.
u 13:24

Njegov odabir prenijeli su i brojni domaći portali pa se može reći da je to postao viralni hit.

U nedavnom razgovoru za Večernji list, bivši hrvatski reprezentativac te nekadašnji član Dinama i Hajduka, Tomislav Rukavina odgovarao je na kratka pitanja prema kojima je birao najboljeg veznjaka HNL-a te najboljeg stopera u povijesti Hrvatske, a mnogi se baš i nisu složili s njegovim izborom. 

Prvo je odabrao Petra Sučića ispred Filipa Krovinovića, Rokasa Pukštasa i Tonija Fruka. Nakon toga je odabaro Josipa Mišića ispred Sučića te je nakon toga rekao da je zadnji vezni Dinama bolji i od Ivana Rakitića koji je podsjetimo, osvojio svjetsko srebro u Rusiji te nastupao za španjolske velikane Sevillu i Barcelonu. Njegov odabir prenijeli su i brojni domaći portali pa se može reći da je to postao viralni hit.

VEZANI ČLANCI:

Kao najboljeg stopera u povijesti Hrvatske odabrao je Roberta Kovača ispred Slavena Bilića, Domagoja Vide, Dejana Lovrena, Josipa Šimunića i Daria Šimića. Također, odabrao je idealnu verziju hrvatskog nogometaša prema lijevoj nogi, desnoj nogi, brzini i snazi, a što je sve rekao možete pogledati u videu ispod. 

Komentara 4

ST
sttipe
13:46 05.10.2024.

Tekst na razini pjesmice o jednoj nozi Petra Krpana...

ST
sttipe
13:44 05.10.2024.

Bio je Selahi.. Loš izbor kluba, loša odluka o produženju agonije, itd, itd, Selahi je upa u prosjek.. Rakitić ima tehniku, Mišić još uvik može više trčat, šta je za zadnjeg veznog vrlo važno!! Mišić je defanzivno 3 klase ispod Rakitića.. Koliko posto će Rakitić uvatit forme koju je nekad imao, i oće li se ozlijedit pokušavajući, vidit ćemo. Po obliku tijela prije će otromiti Mišić, nego Rakitić..

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
13:38 05.10.2024.

Pa naravno, igrač sa sa 3 odigrane utakmice ne može ni u izbor za najboljeg igrača. Po toj logici neki mladi igrač zabljesne i odmah u konkurenciju s drugima koji par godina igraju na visokom nivou

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije