ATP Stockholm

Baghdatis u Stockholmu na Söderlinga

Foto: Reuters
Baghdatis u Stockholmu na Söderlinga
24.10.2009.
u 10:06
Švedski tenisač Robin Söderling plasirao se u polufinale ATP turnira koji se uz nagradni fond od 600.000 eura igra na tvrdoj podlozi u Stockholmu
Pogledaj originalni članak

Omogućila mu je to pobjeda nad Španjolcem Gillermom Garcia-Lopezom 7-6(4), 6-4.

Time se Šveđanin, prvi nositelj turnira i deseti tenisač svijeta, primaknuo samo na korak od svoga trećeg finala u glavnom gradu svoje domovine: 2003. uzgubio je u finalu od Amerikanca Mardyja Fisha, a prošle od Argentinca Davida Nalbandiana.

Samo je jednu pobjedu Šveđanin također udaljen od završnog turnira sezone, ATP Finala u Londonu, na kojem će nastupiti osmorica najboljih tenisača ove sezone.

Za to će mu trebati trijumf nad sve boljim Cipraninom Marcosom Baghdatisom, danas 66. tenisačem svijeta, koji je u svom četvrtfinalu pobijedio Francuza Arnauda Clementa 6-4, 6-4.

ATP Stockholm, četvrtfinale:

Söderling (10) – Garcia-Lopez 7-6(4), 6-4

Baghdatis – Clement 6-4, 6-4

Belluci – Johansson 7-6(4), 6-3

Rochus – Nieminen 6-3, 2-6, 6-1

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.