HANNOVER

Balitsch: Neki u klubu su znali za Enkeove probleme

Foto: AFP, Reuters
Balitsch: Neki u klubu su znali za Enkeove probleme
16.11.2009.
u 20:22
Nogometaši njemačkog prvoligaša Hannovera odradili su u ponedjeljak prvi zajednički trening nakon samoubojstva koje je prošlog utorka počinio vratar tog kluba i njemačke reprezentacije Robert Enke.
Pogledaj originalni članak

Čelnici Hannovera odlučili su da će njihova momčad prema planu gostovati sljedeće subote kod Schalkea u 13. kolu Bundeslige, odnosno da neće tražiti odgodu utakmice. U ponedjeljak su se igrači okupili na treningu prvi puta nakon šest dana, odnosno tragedije koja je potresla cijelu Njemačku. Svećenik je prije treninga predvodio molitvu…

- Molitva i razgovor u svlačionici dobro su nam došli i pomogli u nastojanju da se vratimo u svakodnevni život - objasnio je sportski direktor kluba Jörg Schmadtke.

Vezni 28-godišnji igrač Hanno Balitsch obznanio je da je bio upoznat s depresijom od koje je bolovao pokojni Robert Enke.

- Neki u momčadi znali su za Robertove probleme, poput mene ili dvojice naših fizioterapeuta. Nastojali smo mu uvijek biti podrška, ali i ne izigrati njegovo povjerenje - rekao je, između ostalog, Balitsch.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
matina
13:21 17.11.2009.

Mislim da je se Enke mogao spasiti. Zena je pomeni najvise kriva jer ona je snjim zivijela vidjela je sve,morala je ga spasiti nesto uciniti biti jaca od te sile negativne koja je vladala u robertu.