U SVIM NATJECANJIMA

Barca je u zadnjih 300 utakmica dominirala u posjedu lopte

Foto: NI Syndication/PIXSELL
Barca je u zadnjih 300 utakmica dominirala u posjedu lopte
15.04.2013.
u 20:03
Bez obzira protiv koga igrala i u kojem natjecanju, Barca dominira u posjedu lopte. I tako već pet godina.
Pogledaj originalni članak

Barcelona je ostvarila još jedan uspjeh - u posljednjih gotovo pet godina je u svim utakmicama imala veći posjed lopte od protivnika.

U 300 odigranih utakmica od 7. svibnja 2008. godine Barcelona igra tiki taku i dominira u posjedu lopte. Od tada su Katalonci odigrali 185 utakmica u prvenstvu, 62 u Ligi prvaka, 39 u Kupu, osam u Superkupu, četiri na Svjetskom prvenstvu klubova te dvije u Europskom superkupu. Bez obzira što su od tada promijenila tri trenera, Rijkaard, Guardiola i Vilanova, Barcelona uvijek igra isto, pohvalili su se Katalonci na službenoj stranici.

Posljednji koji je dominirao protiv Barcelone u posjedio bio je Real Madrid u prvenstvenoj utakmici u sezoni 2007./08. Realovci su tada imali 50.5 posto vremena loptu u nogama.

Najveći posjed Barcelona je imala ove sezone protiv Celtica u Glasgowu kada je loptu držala nevjerojatnih 89 posto vremena.

>> Nogometno savršenstvo: Xavi sinoć nije imao krivo dodavanje

na televiziji

'Jako mi je teško, tata mi je u vojsci': Zbog situacije u domovini godinama nije zapjevala, a evo gdje ćemo čuti njen glas

Vesela i talentirana djevojka nastoji njegovati svoje talente i ukrajinske tradicije za koje je vezana. U Hrvatskoj živi nešto više od godinu dana, kada je stigla kako bi se bavila turizmom. Nakon toga, zaposlila se u administraciji jedne tvrtke u Zagrebu. Dok gradi svoj život u novoj zemlji, njezina Ukrajina svakog dana joj je u mislima. U ratom pogođenoj zemlji ostala je cijela njezina obitelj.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.