Nastavljaju se problemi katalonskog diva

Barca zbog ozljeda i korone ima 14 igrača, Xavi jedva ima za sastav

Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
Barca zbog ozljeda i korone ima 14 igrača, Xavi jedva ima za sastav
30.12.2021.
u 16:08
Prošle sezone napad Barce činili su Messi, Griezmann i Dembele, a sada Demir, L. de Jong i Ezzalzouli
Pogledaj originalni članak

Problemi za Barcelonu ne prestaju ove sezone. Nakon odlaska Lionela Messija, financijskih problema, odlaska drugih zvijezda poput Griezmanna, katastrofe pod Ronaldom Koemanom te prisilnog umirovljenja Sergija Aguera, sad su na redu ozljede i zaraze koronavirusom. Naime, od dostupnih 28 igrača trener Barcelone Xavi zbog ozljeda ili koronavirusa na raspolaganju ima samo 14 igrača, a od toga od tri vratara.

Tako da Barcelona jedva može sastaviti prvih 11, uz to što će od trojice igrača u pričuvi dvojica biti vratari. Nakon što su ranije ovog tjedna pozitivne nalaze na koronavirus dobili Alba, Lenglet, Alves i Balde, jučer su ih dobili i Dembele, Umtiti i Gavi. Zbog problema s ozljedama Barceloni nisu dostupni Pedri, Depay, Fati, Roberto, Dest, Braithwaite i Wague. Barceloni su na raspolaganju vratari Ter Stegen, Neto i Peña, braniči Piqué, Araujo, Mingueza i Garcia, veznjaci Busquets, F. de Jong, Puig i Coutinho te napadači Demir, L. de Jong i Ezzalzouli.

Barcelona idući susret igra u nedjelju protiv Mallorce, a do tog ogleda 19. kola španjolske Primere ne očekuje se oporavak nijednog od navedenih igrača na koje trenutačno ne mogu računati. Isto tako, odmah protiv Mallorce neće moći računati ni na najnovije pojačanje, Ferrana Torresa, koji će zbog proceduralnih razloga vezanih za transfer iz Manchester Cityja za Blaugranu moći nastupiti tek u idućem kolu. 

VIDEO: Revijalna utakmica za Cicu i Popa

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.